20160713

LIFESTYLE | DATING VIA TINDER


Bron: Picjumbo.com Victor Hanacek


Je hebt online datingwebsites en -apps... En je hebt Tinder. Tinder is de ultieme vleeskeuring. Het is natuurlijk mogelijk om een klein stukje tekst te plaatsen, maar laten we eerlijk zijn. Bij 9 van de 10 mensen swipen we naar links of rechts op basis van de eerste foto die wij zien. Maar verschilt dat eigenlijk met wat wij in een club of bar doen? Als je het mij vraagt niet!

Of ik geloof dat je op Tinder de ware liefde tegen zal komen? Waarschijnlijk niet, maar daten kan hoe dan ook erg leuk zijn. Benieuwd naar mijn ervaring met Tinder? Lees dan verder.GEFELICITEERD, JE HEBT EEN TINDER MATCH!


Goed, je bent wat aan het swipen en dan opeens is het raak, je hebt een match! Er lijkt een ongeschreven regel te zijn op Tinder. Zorg jij voor de match door als laatste te liken? Dan moet jij het gesprek beginnen en doe je dat niet, dan is er weinig kans dat er een gesprek van de grond komt. Toch een beetje gek, want die ander heeft toch ook om een reden geliked? Soms like je maar een beetje om het liken en ben je achteraf gezien toch niet zo onder de indruk van de persoon in kwestie. Er zijn af en toe ook van die momenten dat je een gat in de lucht springt als je een match hebt met die ene hele knappe, leuke man. Je stuurt een berichtje... en vervolgens krijg je helemaal niets terug! Sorry, maar waarom heb je dan geliked? Wees even vriendelijk en stuur iets terug. Psstt... zal ik je een geheim vertellen? Als je de match niet leuk vindt, kun je de match ook opheffen! Zit er ook niemand meer te wachten op een reactie die nooit zal komen.. Helemaal niets terugsturen vind ik zo jammer!

TINDER DATING


Op Tinder zijn er een paar soorten man actief. De man die op zoek is naar een one night stand. Als je daar geen probleem mee hebt kan dat best leuk zijn. Je komt ze veel tegen op Tinder, dus als dat jouw reden is om te Tinderen, congrats! Dan is er het soort man dat wel wilt daten, maar niet echt op zoek is naar een relatie. Deze man vind ik wat verwarrend eerlijk gezegd. Ze doen er alles aan om met je te daten, maar het mag niet serieus worden. Zoek je dan een Friends With Benefits? Of vinden ze daten gewoon erg leuk... If you know, please tell!

Gelukkig zitten er zo nu en dan ook serieuze mannen tussen die wel wat meer willen dan alleen seks. Ik ben echt wel een paar keer een leuke man tegengekomen. Soms raak je een beetje in gesprek, maar loopt het na een dag of een paar dagen toch een beetje dood. Gelukkig zijn er ook matches die leuk terug praten en ontstaat er een heel leuk gesprek! Ik heb al een paar keer voor een langere tijd (Lees: langer dan een week, iedere dag..) contact gehad met mannen via Tinder. Een aantal keer wilde ik afspreken, maar dat werd het toch helaas niet, maar ik heb ook weleens contact gehad waarbij de date wel doorging. Daarover schrijf ik nog een ander artikel.

Ik vraag mij na bijna een half jaar Tinder ervaring nog steeds weleens af waarom ik nog op Tinder zit, maar als ik heel eerlijk ben heeft Tinder meer opgeleverd dan al die betaalde datingwebsites bij elkaar. Zoals ik al zei betwijfel ik of je ware liefde zult vinden op Tinder. De ervaring van het daten is in ieder geval al erg leuk. Wie weet kom je wel opeens een bijzondere man tegen die zich ook afvraagt of er wel serieuze vrouwen op Tinder zitten. En voor je het weet zou je zomaar eens die leuke man aan de haak kunnen slaan.

Hebben jullie weleens een date gehad via Tinder en hoe ging het bij jullie? Of nog beter... Is er iemand die dit leest die nu een relatie heeft met iemand die je via Tinder hebt leren kennen? Ik ben erg benieuwd naar jullie Tinder ervaring. Als je het wilt delen, dan kan dat altijd in de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Leuk stuk! Ik heb al een vriend sinds voor Tinder, maar ik ken wel meerdere mensen die een serieuze relatie hebben (gehad) dankzij deze app. Mijn zusje heeft haar vriend hier al twee jaar geleden leren kennen en dat is nog steeds aan. Er is dus hoop! ;)

    BeantwoordenVerwijderen