20160810

PESONAL | THIS MONTH JULI 2016
July has come and gone! Wat een maand heb ik achter de rug... Bizar druk en ook ontzettend leuk! Kijk mee naar mijn overzicht van de maand Juli.


FESTIVAL MAAND


Het begin van de maand begon al goed toen ik met mijn beste vriendin en een goede vriend naar Metropolis festival in Rotterdam ging. Zon, goede muziek en vrienden maakten het een geweldige dag. Oh en niet te vergeten, de Rotdog hotdog van Hans Worst was toch ook een dikke plus die dag!
Op Metropolis zag ik Alex Vargas live. Wat is hij GOED! Luisterde zijn muziek al een beetje, maar door hem live te zien ben ik hem echt heel goed gaan vinden en luister ik nu regelmatig zijn muziek.

Een week later stond mijn gehele weekend in het teken van North Sea Jazz Festival! Al jaren stond NSJF hoog op mijn verlanglijstje, maar het is een duur festival en soms wachtte ik te lang en was het uitverkocht. Dit jaar was ik er met de voorverkoop al bij en kon ik niet wachten om te gaan. Wat een droom! NSJF viel absoluut niet tegen! Er is zoveel te zien, te eten en drinken en te doen. Tof om te zien hoe Ahoy zo omgebouwd wordt tot heus festival terrein. Ik had een passe partout voor alle drie de dagen, dus ik heb mij behoorlijk vermaakt dat weekend. Wat waren er ook toffe acts aanwezig! Ik zag The Roots, Pharrell Williams, Earth Wind and Fire, Anderson. Paak, Jill Scott, Gregory Porter en Candy Dulfer. De laatste vond ik voornamelijk leuk omdat mijn oud klasgenootje haar drummer is!

De vrijdag en zaterdag was ik alleen op het festival, maar gelukkig ontdekte ik op de zondag dat een vriend van mij ook aanwezig was op het festival, dus ik heb mij die avond bij hem en zijn broers aangesloten. Dat was echt heel erg leuk en heb zeer genoten die avond (iets teveel en had de dag daarna een dikke kater haha)!


WORKING 9 TO 5


Wat heb ik de afgelopen maand veel gewerkt zeg! Begin/half juli ging mijn winkelmanager op vakantie en heb ik haar taken overgenomen. Wat een verantwoordelijkheid. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en dat is wel heel erg fijn. Het is voor het eerst sinds jaren dat ik echt een uitdaging gevonden heb in mijn werk en haal daar ondanks de druk wel erg veel voldoening uit. Daarbij denk ik dat deze ervaring ook goed op mijn cv zal staan en dat is ook erg belangrijk.


OTHER FUN STUFF, DATING ETC.


In juli ging ik eindelijk weer eens uit eten met mijn vriendinnetjes Sanne en Mariska. Eens in de paar maanden gaan we gezellig ergens eten, maar de laatste keer was alweer een flink aantal maanden geleden! In Schiedam zijn we lekker sushi gaan eten. Na het eten hebben Mariska en ik voor het eerst Pokémon Go gezien en was gelijk verkocht! En ja, ik speel nu ook Pokémon Go! Ik troost mij aan het feit dat praktisch al mijn vrienden het ook spelen.

Tijdens de warme dagen van de maand ben ik een keertje met mijn nichtje naar de Zevenhuizerplas geweest en heb ik veel kilometers gefietst (want workouts met dit weer haat ik haha) en moest natuurlijk ook langs pokestops enzo hahaha.

Met daten ben ik ook nog steeds bezig! Hier en daar wat leuk contact met mannen gehad. Zelfs een hele leuke date gehad in het Bojimans van Beuningen museum met een jongen, maar geen idee of dat iets gaat worden (daar heb ik tenslotte iets meer dan één date voor nodig om erachter te komen. Tegenwoordig houd ik mijn standaarden en verwachtingen laag..). Tot nu toe vind ik het daten zelf nog heel erg leuk en ik zie wel waar het heen gaat. Ik weet ook nog niet of ik op dit moment echt een relatie wil of meer een beetje wil daten... We shall see!

Dat was de maand juli alweer! Eerste week van augustus zit er al lang en breed weer op, bizar hoe snel de tijd gaat. Hoe was jullie maand?

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten