20160903

PERSONAL | THIS MONTH AUGUSTUS 2016

Je let even niet op en voor je het weet is er weer een maand voorbij. En wat was het voor een maand! Lees je mee?GOTTA KEEP WORKING


Vorige maand vertelde ik al dat ik tijdelijk de taken van mijn winkelmanager overgenomen had. De eerste twee weken van deze maand was ik nog steeds verantwoordelijk voor de winkel. Ik maakte flink wat uren, heb keihard gewerkt en uiteindelijk heb ik heel trots een mooie, schone en nette winkel overgedragen waarin eigenlijk alles helemaal op orde was. Het is altijd super spannend als je een flinke verantwoordelijkheid krijgt, maar ik heb alles gegeven om een goed resultaat neer te zetten. Gelukkig was mijn winkelmanager en zelfs mijn districtsmanager erg tevreden.


HAVING FUN WITH FRIENDS AND FAMILY


Buiten de vele uren werk om wist ik er gelukkig nog wat quality time met vrienden en familie in te proppen. Dat was ook echt nodig, want ik begon bijna te vergeten hoe ze eruit zagen hahaha. Grapje natuurlijk!

Aan het begin van de maand waren mijn neefje en een goede vriend van mij jarig, dus ik had twee feestjes achter elkaar. Het feestje van mijn goede vriend was zeer gezellig en had ik een iets te grote kater op mijn werk de dag erna... Blijkbaar kan mijn lichaam niet veel meer hebben! Maar dat heb ik wel weer overleefd. In de avond vierde ik het feestje van mijn neefje met een gezellige familie barbecue! Dit feestje deden we twee weken later nog een keer over met een ander deel van de familie, maar zonder de barbecue helaas..

Halverwege de maand trakteerde ik mijn nichtje op een High Tea bij Baker&Moore, deze kreeg ze nog voor haar verjaardag. Het was erg lekker en zeker aan te raden. Later die week ben ik nog in mijn eentje de stad in geweest en zag ik de film Café Society in LantarenVenster. In de afgelopen twee weken heb ik een paar keer met mijn vrienden Bo en Ewout afgesproken. We hebben van het heerlijke weer genoten en op terrasjes gezeten bij Aloha en Biergarten en natuurlijk samen gegeten. We aten bij La Taqueria op de Hoogstraat, een Mexicaanse Taco Bar in Rotterdam, en Ewout maakte eindelijk zijn eigen homemade burgers! Die waren echt heerlijk! Op de laatste dag van de maand ben ik met Bo en Ewout het Vroesenpark ingedoken om te barbecueën! Dat was echt heel erg lekker en super gezellig.


BOYS, BOYS, BOYS


Waar blijven de verhalen over de mannen hoor ik je denken... Ja, die mannen brengen soms je hoofd op hol! Ik heb nog steeds contact met de jongen waar ik vorige maand die hele leuke date mee had. Afgelopen week hebben wij weer een date gehad. Dit keer kwam ik hem in Den Haag opzoeken. Wederom weer een hele leuke date. Vind het fijn dat ik goed met hem kan praten. Daarbij is het ook wel grappig dat we best wel op elkaar lijken op meerdere vlakken. Waar dit naartoe gaat? Geen idee en weetje, het heeft ook geen haast. Gewoon plezier hebben en dan ben ik al behoorlijk tevreden.

In de tussentijd heb ik ook nog contact gelegd met een andere leuke jongen. Ik ken hem nog van school en dat maakte het gelijk wel erg fijn en vertrouwd. Ik weet niet of dat wat gaat worden, maar volgens mij is het gewoon voor fun. En dat is ook helemaal prima. Inmiddels heb ik met het daten mijn verwachtingen zo omlaag gegooid dat ik het eigenlijk gewoon wel zie en de dingen een beetje laat gebeuren. Voorkomt een hoop valse verwachtingen en teleurstellingen.

NIEUWE BAAN EN ONTSLAG INDIENEN?!


Ja, dit kwam voor mij vorige week ook een beetje uit het niets. Vorig jaar heb ik vlak na mijn afstuderen gesolliciteerd bij een super tof impresariaat! Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en dat ging erg goed en werd uiteindelijk een goede tweede. Daar heb je natuurlijk helemaal niets aan, maar mij werd verteld dat ze mijn sollicitatie in portefeuille zouden houden. Vorige week maandag werd ik opeens door dat bedrijf gebeld. Er is iemand negen tot twaalf maanden uit de running door ziekte en of ik interesse had om de functie tijdelijk te vervullen...

Ik zat letterlijk met een mond vol tanden en kreeg even een dag de tijd om erover na te denken. Nadat ik wat advies had gevraagd aan vrienden en goed naar mijn eigen gevoel luisterde, maakte ik een keuze. Aangezien het werk niet te combineren valt met mijn werkzaamheden bij de To Go, heb ik besloten om ontslag te nemen. Ik ben mij ervan bewust dat het om een tijdelijke functie gaat, maar wel één waarbij ik waardevolle werkervaring op kan doen. Daarbij moest er na bijna acht jaar een moment komen om te stoppen bij de To Go en dat moment is nu. Tot eind september zal ik daar werkzaam zijn en op de overige dagen ben ik al werkzaam op mijn nieuwe werk. Daarna zal ik fulltime aan de slag gaan. Super spannend zo'n nieuwe baan, maar ook zeker leuk en ook een heel klein beetje eng. Veranderingen zijn voor mij altijd een beetje eng, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat het een hele leuke tijd gaat worden.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten