20161026

PERSONAL | THIS MONTH SEPTEMBER 2016

Wat heb ik een spannende maand achter de rug! September was namelijk de maand waarin ik aan de slag ging op mijn nieuwe werk. Dat betekent wel dat ik in deze post niet heel veel heb om over te vertellen...FULLTIME WORK, SAYING GOODBYE AND ALL THAT JAZZ...


Buiten werken om heb ik in september niet zoveel gedaan. Ik heb fulltime gewerkt in september en was zowel op mijn nieuwe, als mijn oude werk bezig. In september heb ik de allerlaatste werkdag bij de To Go gehad. Eerlijk gezegd viel het misschien wat zwaarder dan verwacht. Niet eens de allerlaatste dag was moeilijk, dat was een zaterdag en sloot ik de winkel af met één collega, maar het was de voorlaatste dag die moeilijk was. Een doordeweekse werkdag waar ik afscheid nam van veel collega's en ook wat vaste klanten. Mijn lieve collega's verrasten mij met een lief kaartje en een cadeaubon van Lush. Tja, op dat moment vloeide de tranen wel even... Na acht jaar werken is afscheid nemen toch erg lastig. Het grappige is dat ik veel van mijn collega's nog steeds dagelijks zie omdat ik via het station reis waar ik werkte. Iedere ochtend stap ik weer vrolijk binnen, haal mijn koffie en maak even een praatje. Sommige collega's zie ik nu bijna vaker dan toen ik er werkte!

Ik werkte in september dus ook op mijn nieuwe werk. Ik had jullie nog niet verteld waar ik werkzaam ben... En ik kan zeggen dat ik weer terug ben in de theatersector. Sinds september ben ik productiebegeleider bij één van de grootste impresariaten van Nederland! Super spannend allemaal, nog steeds, en ook een beetje eng. Hou nooit zo van hele grote verandering en een nieuwe baan is best een drastische verandering aangezien je daar veertig uur in de week te vinden bent. Ik leerde mijn nieuwe collega's kennen, leerde van alles over mijn taken en kreeg mijn eigen voorstellingen toegewezen. Ook maakte ik de seizoenspresentatie voor volgende seizoen mee.

Na sommige dagen had ik last van een soort system overload en kon ik alle nieuwe informatie niet echt meer verwerken. Naarmate de weken vorderde werd dat gevoel wel minder gelukkig. In het begin voelde het een beetje alsof ik weer stagiair was, maar gelukkig pakte ik wel snel dingen op door mijn ervaring in het theater.


WEEKENDS ARE FOR FUN AND PLEASURE


Zoals het merendeel van Nederland heb ik ook alleen in de avonden en het weekend tijd voor leuke dingen. De jaren van rare werktijden en vrije doordeweekse dagen zijn aan zijn eind gekomen. Dit is ook even wennen voor mij. Gelukkig hebben we in september een aantal heerlijke weekenden gehad.

Het eerste weekend van de maand september spendeerde ik met vrienden op het terras van Biergarten en zijn wij daarna heerlijk sushi gaan eten. Verder ben ik in september naar een tof verjaardagsfeestje van een goede vriend geweest, bezocht ik de tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Kunsthal en ging ik naar de eerste Tosti Treffer na de zomerstop. Ik hoor je denken, wat is een Tosti Treffer? Dat is een super gezellige creatieve netwerkborrel die maandelijks op nieuwe toffe plekken in Rotterdam georganiseerd wordt. In september was de Treffer op een bijzondere plek, KINO. KINO is de nieuwe bioscoop in het oude LantarenVenster op de Gouvernestraat in Rotterdam. Altijd leuk om zoveel creatievelingen op één plek te zien!

Tot zover eigenlijk mijn maand. Niet heel veel spannende dingen gedaan, maar het was dan ook een maand waarin ik heel erg moest wennen aan mijn nieuwe ritme.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten