20170208

PERSONAL | THIS MONTH JANUARI 2017

Januari is gewoon alweer voorbij... Hoe dan! In één maand heb ik bizar veel gedaan. Voor mij was het een hele bijzondere maand...

OP EIGEN BENEN STAAN


Eind vorig jaar is een hele goeie vriend van mij is gaan samenwonen met zijn vriendin. Zijn eigen huis heeft hij nog en daar mag ik nu een tijdje logeren. Oftewel ik heb eventjes een eigen huisje!! Zelf koken, wassen en schoonmaken... maar nog veel belangrijker, privacy en mijn eigen regels. Binnen 3/4 weken tijd voel ik mij al zoveel volwassener. Ik was mij er natuurlijk wel van bewust dat het weleens tijd werd om dit te doen op mijn 27ste, maar financieel gezien had ik de mogelijkheid gewoon nog niet. Het is zo lief van die vriend van mij om mij zijn huis toe te vertrouwen. Ik ben hem hier onwijs dankbaar voor.
COOKING, LOTS AND LOTS OF COOKING


Als je bij je ouders woont, dan staat het eten netjes voor je klaar wanneer je thuis komt. En hoewel ik graag mijn eigen eten maak, kan ik niet ontkennen dat het erg fijn is dat je gelijk kunt eten na een lange dag werken. Nu ik op eigen benen sta moet ik natuurlijk ook zelf koken. Helemaal niet erg, want ik kan de dingen maken die ik echt super lekker vind en ik kan ook nieuwe dingen uitproberen. Het betekent alleen wel dat ik super laat eet. Ik ben meestal rond kwart voor zeven in de avond thuis van werk en moet dan nog koken. Als ik dan iets maak wat tijd kost, dan eet ik dus ook laat. Maar ik ben daar nu wel redelijk aan gewend.

Afgelopen maand heb ik behoorlijk wat lekkere dingen gemaakt. Zo heb ik een paar dagen de maaltijden van maaltijdbox Marley Spoon klaargemaakt. Die bevielen erg goed. Zelf maakte ik ook een aantal heerlijke dingen klaar. Zoete aardappel frietjes, andijviestamppot met zoete aardappels, peen&uien (voor niet Rotterdammers, hutspot haha), champignon risotto en rode linzensoep bijvoorbeeld. Wie weet heeft het verband met elkaar, maar ik ben sinds ik in dit huis zit al 3 kilo afgevallen! Dat zelf koken bevalt mij dus wel behoorlijk goed.


DATING AN AWESOME GUY...


Daten... Op dat vlak ging het nogal snel allemaal in januari. Aan het begin van de maand kwam ik op Tinder een hele leuke bijzondere man tegen. Drie weken lang spraken wij elkaar iedere dag, hebben een te gekke eerste date gehad en (spoiler voor de This Month februari) in het eerste weekend van februari volgde de tweede date. Ik begon hem echt leuk te vinden... maar helaas was dat niet wederzijds. Na drie weken voelde hij helaas nog geen vlindertjes. Tsja, daar zit je dan...
Geen enkel kwaad woord over hem, maar ik was zo teleurgesteld, want dit was wel echt een leuke jongen. Dit is het soort man waarvan er denk ik maar een handvol op Tinder zit (en ik kan het weten, want met Tinder heb ik inmiddels genoeg ervaring). Voor hem voelde het meer alsof wij hele goede vrienden zouden kunnen zijn, maar dat zoekt hij niet. Fair enough. Kleine deuk in mijn ego, maar daar kom ik wel weer overheen. No worries!

LOTS OF FUN THINGS


Het was een flink drukke maand, die eerste maand van het jaar. Buiten het fulltime werken en koken en schoonmaken door, wist ik nog tijd te maken om naar het theater te gaan en om leuke dingen met vrienden te doen. Zo ben ik voor werk vier keer naar het theater geweest. Voor één van de artiesten die ik begeleidt ben ik naar Theater Walhalla geweest voor De Biecht. Echt een aanrader!

Ik ben een paar keer uit eten geweest met verschillende vrienden, heb hier en daar los afgesproken met mensen en mijn moeder was jarig, dus die vierde ook nog een feestje. Al met al had ik iedere week genoeg leuke dingen te doen. Top maand als je het mij vraagt. Wel een beetje een vermoeiende maand, maar dat komt denk ik ook doordat ik ook moest wennen aan het op eigen benen staan.
Hopelijk kan ik alle leuke activiteiten ook in februari doorzetten.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Wat tof dat je een tijdje op jezelf kan wonen! En het daten, ik ken het hoor! Er spelen altijd zoveel factoren mee in of het klikt of niet, ik vind het ook lastig! Maar de ware zal uiteindelijk heus voorbij komen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Desiree! Is zo fijn om even een eigen plekje te hebben, kijk er alleen al zo tegenop om straks weer terug te moeten... hahaha

      Verwijderen