20170314

LIFESTYLE | TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN 2017

Morgen is het de dag van de verkiezingen. Misschien wel de belangrijkste verkiezingen sinds een zeer lange tijd. Ik ken veel mensen die nooit gaan stemmen en aan die mensen is dit korte berichtje gericht.

Wij hebben in Nederland het recht en eigenlijk de luxe om te stemmen. Daar mogen wij heel blij mee zijn, want dat heeft niet iedereen op deze wereld. Persoonlijk vind ik het ook jouw plicht om te stemmen. Dit is namelijk het moment om jouw stem te laten horen en jouw mening te geven. Misschien wordt de partij waar jij op stemt niet de grootste, maar wellicht levert jouw stem wel een extra zetel op voor jouw partij. En daarbij.. Alle stemmen van de mensen die niet gaan stemmen, kunnen bij elkaar opgeteld een gigantisch verschil maken.

Ik ga je niet vragen om voor een bepaalde partij te kiezen. Ik vraag je alleen om een paar minuutjes, in de 24 uur die je morgen tot je beschikking hebt, vrij te maken en te gaan stemmen. Met die paa minuten die je steekt in het stemmen, kun jij invloed uitoefenen op jouw, mijn en onze toekomst. Maak gebruik van je stemrecht. Dat ga ik in ieder geval wel doen.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten