20170405

PERSONAL | THIS MONTH MAART 2017Jongens, het is lente!! De lente is toch wel één van mijn favoriete seizoenen. Met een beetje geluk bevat de lente flink wat warme dagen en ik ben jarig in de lente, dus dat vind ik natuurlijk ook wel leuk. Ook vind ik het heerlijk dat het 's avonds langer licht is!

Maart is weer eens super snel voorbij gegaan en ik zal in vogelvlucht vertellen wat ik zoal gedaan heb afgelopen maand.


MIJLPAAL


Iets waar ik ontzettend tots op ben is het feit dat ik in maart een nieuwe mijlpaal heb bereikt. Ik ben sinds 1 januari 2016 25 KILO AFGEVALLEN!! En sinds 1 januari 2017 is dat dus 5 kilo. Iedere keer verbaas ik mezelf weer dat het lukt om meer af te vallen en niet terug te vallen in oude eetpatronen. Tot nu toe gaat het nog steeds super goed en ik blijf afvallen. Het gaat niet op een hoog tempo, maar dat is helemaal prima. Dit werkt goed voor mij en dat is het allerbelangrijkste!

I BOOKED A TRIP....


Naar NEW YORK!! Ja, het is echt waar. Als sinds begin vorig jaar wist ik al dat ik dit jaar naar New York wil gaan. Het was de bedoeling om deze trip te combineren met een bezoekje aan een goede vriend in Canada, maar hij besloot terug te verhuizen naar Europa. Ik had mij al zo verheugd op New York dat ik toch deze reis wilde boeken. Ik zou eigenlijk alleen gaan, maar ik besloot een goede vriend van mij te vragen om mee te gaan. Na flink het internet afstruinen voor goede deals, mooie hotels en goeie Airbnb's besloten we vorige week te boeken. Het is alles behalve goedkoop geworden, maar volgens mij hebben we best een tof hotel en we zitten op een hele goede locatie (Lees: een zijstraat van Times Square). Op dit moment duurt het nog een week of 11 voordat ik vertrek. Ik heb er bizar veel zin in en ben al bezig met de voorbereidingen! Aan iedereen die weleens in New York is geweest vraag ik tips, er moet een overzicht gemaakt worden van de dingen die ik echt wil zien en ik moet nog even mijn ESTA aanvragen. Wat dat overzicht betreft... Ik wil niet alles plannen, maar met zo'n grote stad waar zoveel te zien is, is het wel nodig om een beetje te weten wat je wilt zien en wat bij elkaar in de buurt ligt.

HANGING OUT WITH FRIENDS 


Buiten werk om (wat natuurlijk veel tijd in de week in beslag neemt) heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk leuke dingen te doen met leuke mensen. Dit probeer ik natuurlijk altijd wel, maar soms schiet het er weleens bij in. Zo heb ik hier en daar wel wat dates gehad. Ja ja, daar ben ik nog steeds mee bezig. Eigenlijk durf ik er niet teveel meer over te zeggen.. Beetje bang dat ik dingen jinx!

Aan het begin van de maand had ik een paar leuke verjaardagsfeestjes van vrienden. In de weekenden heb ik vooral geprobeerd om veel met vrienden af te spreken. Gewoon gezellig eten en bijkletsen, biertjes drinken, wafels eten op International Waffle Day (ja, echt waar), ik kreeg een tour van een vriendin krijgen door de Kunsthal, ik ging naar de maandelijkse Tosti Treffer, ben lekker gaan eten bij mijn neef in Den Haag (die echt mooie en lieve Main Coons hebben) en ging ik naar De Biecht in Walhalla. Uiteraard ben ik ook weer een paar keer naar het theater geweest voor werk.

Iedere keer als ik mijn maand weer samenvat hier op mijn blog zie ik weer hoeveel leuke dingen ik eigenlijk doe en besef ik mij hoe blij ik mag zijn dat ik zoveel lieve mensen om me heen heb waarmee ik deze leuke dingen kan doen. Oké, genoeg sentimenteel gedoe! Maart was een toffe maand en het streven is om van april minstens net zo'n toffe maand te maken.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten