20170510

PERSONAL | THIS MONTH APRIL 2017

Als ik heel erg eerlijk ben was april geen hele spannende maand... Dat heb je soms. Ik was gewoon hard aan het werk en ik had wat extra dagen vrij. In april was het natuurlijk Pasen en daar had ik een extra vrije dag aan vast geplakt. Kort daarna was het ook Koningsdag en de dag daarna had ik ook nog heerlijk vrij!JUST GOT TO KEEP WORKING


Wat kan ik zeggen, als je fulltime werkt zijn je doordeweekse dagen niet zo heel erg spannend. Oké, misschien geldt dat niet voor iedereen, maar aangezien ik drie reisuren per dag heb (ja ja dat lees je goed, drie reisuren) ben ik behoorlijk moe wanneer ik thuis kom. Mijn werk is trouwens nog steeds erg leuk en doe het nog steeds met erg veel plezier. De tijd gaat wel echt heel erg snel. Voor je het weet is mijn tijd hier alweer voorbij, want zoals jullie weten vervang ik tijdelijk iemand wegens ziekte. Super jammer dat de tijd zo snel gaat, want er is niks leukers dan werken binnen de theaterwereld. Voor nu geniet ik er nog met volle teugen van en bezoek ik zo vaak mogelijk verschillende voorstellingen. Dat waren er deze maand vier. Door de feestdagen en privé plannen kwam het er helaas niet van om meer te gaan. Wel waren de voorstellingen die ik zag erg leuk. Ik ging Jandino in Theater Zuidplein, reisde af naar Amstelveen voor een jeugdvoorstelling van Jochem van Gelder op werkelijk de warmste dag van de maand, ging naar de bijzondere vermakelijke voorstelling over Napoleon van Bart van Loo en ik sloot de maand op 30 april af met een theaterconcert van Wouter Hamel in De Doelen. Geen verkeerde maand als je het mij vraagt.

LIFE IS BETTER WITH FRIENDS


Ik vertel jullie vast niks nieuws wanneer ik zeg dat ik graag eet. Dat ik graag met vrienden afspreek weten jullie ook, maar het allerliefst combineer ik de twee. Het is zo fijn om met de leukste en liefste mensen in je leven af te spreken en dat heb ik afgelopen maand een aantal keer gedaan. Ik heb een paar vriendinnen waarmee ik eens in de zoveel tijd een datum prik voor een date. Samen lekker eten, kletsen en soms zelfs een beetje shoppen. Daar geniet ik enorm van! Op 1 april, geen grap, ging ik met lieve Savita brunchen bij Ayla. Savita ken ik nog van de LLG Meet&Shop en sindsdien spreken wij eens in de zoveel tijd gezellig af. Savita en ik hadden elkaar al een tijd niet meer gezien, dus we hebben de oren van elkaars kop gekletst.

In het Paasweekend zag ik mijn lieve vriendin Manon weer. Ook haar had ik al zo lang niet meer gezien, maar wanneer we elkaar zien is het altijd leuk. Wij nemen ook altijd flink de tijd en zijn dan gemakkelijk een uur of acht onafgebroken aan het praten. Dat was deze keer ook niet anders! Manon en ik hebben heerlijk ontbeten bij Lilith, hebben daarna een beetje geshopt en sloten de dag af voor een late lunch bij Lokaal. In de avond ben ik nog even gezellig bij vrienden langs geweest.
Mijn Paasweekend sloot ik af door naar het super toffe concert van Alex Vargas in de Rotterdamse Schouwburg te gaan. Die man is echt geweldig! Wat hij met zijn stem kan... niet normaal!

Eerder die week was ik met mijn beste vriendin uit eten geweest bij een tapasrestaurant en precies een week later zagen wij elkaar weer bij de maandelijkse Tosti Treffer. Daarna zijn wij samen met Ewout nog een cocktailtje gaan drinken bij La Bru.

Voordat ik het wist was het alweer de laatste week van april. Wegens Koningsdag en een extra vrije dag, hoefde ik maar drie dagen te werken. Helemaal niet vervelend, zeker omdat de week daarvoor ook maar uit drie werkdagen bestond door Pasen en een extra vrije dag. Ik wist bijna niet meer wat ik met al die vrije tijd moest ;) haha. De dag voor Koningsdag ging ik met Ewout en Narjara naar Lantarenvenster voor een speciale vertoning van de film 'Mapplethorpe, Look at the pictures', over het leven en het werk van Robert Mapplethorpe. Prachtige film! Als je de kans krijgt, zeker bekijken en ik raad aan om daarna naar de Kunsthal te gaan voor zijn tentoonstelling. Dat moet ik ook nog even doen... Na de film zijn we voor een klein feestje naar Mono gegaan. En toen was het Koningsdag! Samen met een flinke groep vrienden ben ik de stad in gegaan voor drankjes en dansjes. Nadat we kort bij de Oude Haven hebben gezeten, verhuisden wij al snel naar de Witte om de rest van de middag bij Proeflokaal Reijngoud te zitten. Super gezellig om met zo'n grote groep vrienden daar Koningsdag te vieren. Rond etenstijd zijn wij naar Baek gegaan om even wat te eten en uiteindelijk sloten we de dag af bij Popocatepetl voor een cocktail.

De volgende dag moest ik semi vroeg op, zodat ik aan het eind van de ochtend bij Rotterdam Centraal kon zijn om mijn lieve lang verloren vriend Rob weer te zien! Rob verhuisde vorig jaar naar Canada en was sinds een paar weken weer terug op Nederlandse bodem. Ik had hem zo bizar gemist en er was van beide kanten zoveel te vertellen, dat wij een uur of vier/vijf alles van het afgelopen jaar besproken hebben. Zo fijn om hem na een jaar weer te zien en te spreken.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten