20170519

PERSONAL | THIS WAS 27


Goodbye 27, hello 28! Jongens, de big 3-0 komt toch wel heel erg dichtbij zo. Ik ga nu, op 19 mei 2017, mijn 29ste levensjaar in. Mijn 28ste levensjaar was werkelijk waar fantastisch en misschien wel één van de mooiste jaren die ik tot nu toe in mijn leven heb gehad. Graag kijk ik daarom met jullie terug op het afgelopen jaar.CONCERTS & FESTIVALS

Nog steeds geloof ik niet helemaal dat ik in één jaar tijd naar de concerten van twee van mijn favoriete artiesten ben geweest. In juni 2016 ging ik in mijn eentje naar Adele in de Ziggo Dome en met een hele goeie vriend van mij ben ik naar Coldplay geweest. Beide concerten waren fantastisch en zal ik nooit meer vergeten!

De maand juli begon geweldig met het Metropolis Festival waar ik Alex Vargas voor het eerst live zag. Sindsdien ben ik groot fan van deze Deense zanger. Later dit jaar zag ik hem nog een keer live bij het Songbird Festival en ging ik naar zijn concert in de Rotterdamse Schouwburg op Eerste Paasdag.

In juli ben ik voor het eerst in mijn leven naar North Sea Jazz Festival geweest. Wat een top ervaring! Jammer dat ik nooit eerder ben geweest, want het is echt heel erg bijzonder. De eerste twee dagen van het festival was ik er alleen en de laatste dag sloot ik mij aan bij een oud klasgenoot die daar met zijn broers was. Op NSJF genoot ik onder andere van Pharell Williams, The Roots en Anderson Paak.

TRAVELLING

Reizen doe ik graag en het liefst zo vaak mogelijk. Het afgelopen jaar had ik gelukkig de mogelijkheid om dit te doen. In oktober ging ik met Bo en Ewout naar het zonnige Barcelona en ervoer daar Spanje zoals ik het nog niet kende. Lees hier meer over mijn reisje naar Barcelona.

Als extraatje voor mezelf besloot ik eind december naar Londen te gaan. Helemaal alleen. En man, wat heb ik daarvan genoten. Ik was al vaker in Londen geweest, maar de laatste keer was al lang geleden. Ook al was ik al vaak in Londen geweest, er waren nog steeds musea en hotspots die ik graag wilde zien. In deze blogpost lees je meer over dit tripje.

DATING

Daten is waarschijnlijk het onderwerp waar ik volgens mij het meeste over geschreven heb het afgelopen jaar. Wat ik veel doe, daar schrijf ik over. Oké, nu lijkt het net alsof ik iedere week aan het daten ben, maar ik online daten heb ik sowieso wel veel gedaan. Ik heb in dit 28ste levensjaar veel mannen leren kennen, veel leuke mannen ook nog eens.

Mijn prins op het witte paard ben ik vooralsnog niet tegengekomen. Soms dacht ik van wel, maar dan was het gevoel niet wederzijds. Soms lukt het ook gewoon niet. Dan wil je wel, maar komt er gewoonweg niks van de grond. Erg jammer, maar zo gaat het soms helaas.

WORK

Al sinds mijn 19e was ik werkzaam bij de AH To Go. Nadat ik was afgestudeerd ging ik uiteraard op zoek naar een baan, maar zo makkelijk ging dat niet. Ergens in het voorjaar besloot ik samen met mijn winkelmanager dat ik assistent zou gaan worden en niet lang na mijn verjaardag kon ik meer uren gaan werken. Uit het niets werd ik ook opgeleid om de financiën van de winkel te verwerken en leerde mijn winkelmanager mij haar werkzaamheden. Een super grote verantwoordelijkheid, maar ik ging de uitdaging maar al te graag aan. In de zomer heb ik haar zelfs een maand overgenomen. Waarschijnlijk de spannendste en vermoeiende maand die ik in mijn carrière bij de To Go heb gehad. Wat was ik trots op mezelf toen ik zowel van mijn winkelmanager en districtsmanager complimenten kreeg!

In augustus kreeg ik iets het niets de uitnodiging om als tijdelijke kracht aan de slag te gaan bij één van de grootste impresariaten van Nederland. Een jaar eerder had ik er al eens gesolliciteerd, maar was niet aangenomen. Toen één van hun medewerkers ziek werd, hebben ze mij benaderd. Overrompeld stotterde ik uit dat ik er even over moest denken, maar al snel wist ik dat dit de kans was waar ik op had zitten wachten. Inmiddels zijn we ruim negen maanden verder. In die negen maanden heb ik mezelf hier enorm kunnen ontwikkelen. Ik heb mijn eigen producties waarvoor ik verantwoordelijk ben (wat nog steeds veel uitdagingen met zich meebrengt) en ga zeer regelmatig naar het theater voor mijn werk. De afgelopen maanden heb ik zoveel verschillende voorstellingen mogen bewonderen! Heerlijk om weer actief te zijn binnen de theaterwereld!

LIVING ON MY OWN

In de This Month post van januari vertelde ik jullie al dat eind vorig jaar een hele goeie vriend van mij is gaan samenwonen met zijn vriendin. Zijn eigen huis heeft hij nog en daar mag ik nu een tijdje logeren. Sinds begin januari sta ik op eigen benen en ik kan jullie vertellen dat het mij behoorlijk goed bevalt. Oké, ik moet zelf wassen, schoonmaken en koken. De vrijheid die daar tegenover staat maakt het allemaal weer goed. In de korte tijd dat ik er zit voel ik mezelf zoveel volwassener. En de privacy die ik nu heb is geweldig. Gelukkig mag ik nog zeker tot augustus in zijn huisje logeren.

LOSING WEIGHT AND GETTING HEALTHY

Trots. Trots ben ik op mezelf dat ik met mijn wilskracht en doorzettingsvermogen het voor elkaar heb gekregen om zoveel af te vallen. Sinds mijn verjaardag ben ik meer dan 20 kilo afgevallen. Ik voel mezelf gezonder, fitter en heb veel meer zelfvertrouwen. Er is nog een flinke weg te gaan, maar ik heb al zoveel bereikt en dat heb ik allemaal aan mezelf te danken.


Naast al deze mooie highlights heb ik vooral genoten van alle mooie, leuke en gezellige momenten die ik met mijn vrienden heb gehad! Nu staat er weer een nieuw jaar klaar. Klaar om veel toffe dingen te zien, doen en te ontdekken. I can't wait!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten