20170924

PERSONAL | THIS MONTH JULI & AUGUSTUS 2017


Waar is de zomer gebleven? Serieus, waar is het naartoe? De laatste keer dat jullie van mij hoorden was het nog heerlijk zomers weer en opeens sloeg dat om en werd het herfst. Natuurlijk hebben we heus nog wel wat lekkere dagen gehad, maar een zomer zoals vorig jaar was het zeker niet. Inmiddels ben ik jullie een update van de afgelopen twee maanden verschuldigd, dus laten we beginnen.
FESTIVALS, EVENTS EN DANSJES IN HET VROESENPARK

De maand juli begon met een prachtige zonnige dag op het festival Metropolis in Rotterdam. Met een paar vrienden hebben we heerlijk de hele dag genoten van de zon en lekkere muziek. Metropolis is al jaren denk ik mijn favoriete event in de zomer. Er hangt een hele chille vibe, het is voor mij lekker dichtbij en ook nog eens gratis. Na Metropolis heb ik nog even een optreden van The Performance Bar mee gepakt op De Parade. Het was heerlijk absurd, precies zoals je van The Performance Bar kunt verwachten.

In de eerste week van juli had ik heerlijk een hele week vrij genomen en daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Mijn nichtje is blijven logeren en hebben samen lekker de hele avond films gekeken. In mijn vrije week ben ik lekker veel gaan sporten. Moet het toch echt een keertje op gaan pakken jongens, dus dan maar in mijn vrije week! North Sea Jazz Festival viel in mijn vrije week en ik ging op vrijdag naar festival toe, daar zag ik o.a. Grace Jones en Jamie Lidell. In het weekend ben ik naar de Kunsthal geweest voor de Robert Mapplethorpe tentoonstelling. Op de zaterdagavond ging ik naar de Vroesenpark editie van Dansvoer! Heerlijk dansen tijdens de silent disco!

HANGING OUT WITH FRIENDS IS ALWAYS FUN

Inmiddels weten jullie wel dat ik het altijd leuk vind om leuke dingen met vrienden te doen. Tsja, wie niet eigenlijk! Één van de leukste dingen om met vrienden te doen is eten. Daar maak je mij altijd blij mee! De afgelopen maanden ben ik zeer regelmatig gaan eten met vrienden. Lunchen bij Coffeelicious en By Jarmusch, Burgers eten bij Ellis Gourmet Burger en Ter Marsch (eindelijk voor het eerst, ooit!!), Bijkletsen met een goeie vriend bij La Pizza, chillen in het Vroesenpark en de Paleis tuin in Den Haag met hapjes en drankjes en ik heb ook nog heerlijk gebarbecued met vrienden. Ik overdreef niet toen ik zei dat ik graag ga eten met vrienden toch? ;)

Met mijn lieve nichtje ben ik ook gezellig twee dagen op stap geweest. Wij zijn samen naar Amsterdam en Utrecht geweest om lekker te winkelen. Het is altijd gezellig om samen op pad te gaan!

In juli en augustus heb ik het daten weer een beetje opgepakt. Het lag een tijdje een beetje stil om eerlijk te zijn, maar ik ben weer gaan online daten en daar kwamen wat dates uit voort. Wat leuke dates en een hele slechte date. Verder is er eigenlijk weinig te vertellen over het daten. ;)

HUISJE EN WERK

Sinds half juli is er een vriend die ik een stuk vaker zie, namelijk de vriend waarvan het huis is waar ik sinds januari woon! Hij is terug in zijn huis en hij vond het eigenlijk wel prima dat ik bleef. Oftewel, ik heb opeens een roommate! Het was flink wennen (en soms is het nog steeds wennen haha), maar we zijn inmiddels beide wel gewend aan de situatie. We proberen samen te koken als we beiden thuis zijn en verdelen de huishoudelijke klusjes. Tot nu toe gaat wel prima!

Dan is er ook nog mijn werksituatie. Mijn werk is tijdelijk werk omdat ik iemand wegens ziekte vervang. Inmiddels is deze vrouw aan het re-integreren en dat betekent dat ik tot 1 februari 2018 parttime werkzaam ben. Ik heb iedere maandag en vrijdag vrij. Gek genoeg ben ik met mezelf in tweestrijd of ik dit fijn vind of niet. Enerzijds is het heerlijk om twee vrije dagen in de week te hebben en anderzijds vind ik het maar niks om slechts drie dagen te werken. Hierdoor voel ik mezelf een klein beetje nutteloos. Het liefst ben ik toch wel lekker aan het werk. Op dit moment houd ik mijn ogen open voor nieuwe uitdagingen waarmee ik mijn vrije dagen kan gaan vullen.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten