20171122

PERSONAL | THIS MONTH SEPTEMBER & OKTOBER 2017De klok is een uur achteruit gegaan, het is steeds korter licht, het wordt kouder... We naderen langzaam toch echt het einde van het jaar. Ik weet het, ik noem allemaal clichés op, maar het jaar gaat gewoon echt heel erg snel!
WORK

September lijkt alweer onwijs lang geleden (is het stiekem ook wel...). In september ging het werk na een zeer rustige zomer weer echt van start! Met parttime werk in plaats van fulltime en net zoveel werk als voorheen was dat flink aanpoten, maar ik heb er een goed systeem in gekregen inmiddels. Met het beginnen van het theaterseizoen is het voor mij ook weer de tijd dat ik zelf veel in de avonduren in de theaters te vinden ben. September was met 1 voorstelling erg rustig, maar oktober was met 5 voorstellingen al een stuk drukker! Helemaal niet erg, want met een avondje theater maak je mij altijd wel blij. Een voorstelling die ik zeker aan kan raden is de Oudejaarsconference 2017 van Guido Weijers. De man van de Oudejaarsconference is terug! Mocht je nog de kans krijgen om naar één van zijn voorstellingen te gaan (wat lastig is, aangezien hij bijna overal uitverkocht is), zeker doen!

DATING, FRIENDS AND (NOT) WORKING OUT

September en oktober stonden voor mij echt in het teken van plezier hebben. Daten en afspreken met vrienden... want nu ik parttime werk probeer ik er het beste van te maken en goed gebruik te maken van de dagen die ik vrij heb. Ik heb flink wat werk gemaakt van het daten, maar tot nu toe heeft het helaas nog geen zoden aan de dijk gezet. Wel leer ik steeds beter wat ik wel en niet wil. Dat is ook zeker wat waard.

Iets heel leuks wat ik in september met een goeie vriend heb gedaan, is een bezoekje brengen aan kattencafé Pebbles in Rotterdam. Wat is dat leuk! Als je een beetje van katten houdt, dan is dit echt een must. Je kunt gezellig een drankje drinken of lunchen tussen de katten. Zeker als je iets te eten bestelt, ben je er bijna zeker van dat ze bij je komen zitten. Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad daar.

Uiteraard heb ik in de week dat Stranger Things seizoen 2 uitkwam een heel weekend gespendeerd aan het kijken van alle nieuwe afleveringen!

Ergens leek in ook een goed ritme gevonden te hebben qua sporten. Ja, je leest het goed... leek, want dat is inmiddels wel weer even afgezwakt! In oktober ben ik er namelijk een weekendje uit geweest. Normaal sport ik altijd in het weekend (lees: mijn weekend bestaat tegenwoordig ook uit vrijdagen en maandagen) en door mijn tripje kon dit niet. Sindsdien ben ik niet meer geweest... Oops. Je weet ook dat het echt een tijdje geleden is wanneer je een mail van de sportschool krijgt dat ze je missen!

DÜSSELDORF

Jullie weten dat ik gek ben op stedentrips. Dat is precies wat ik in oktober heb gedaan met mijn lieve vriend Rob. Eerder dit jaar was het nog de bedoeling dat ik Rob op zou zoeken in Canada, maar dat liep even anders dan gepland en kwam hij terug naar Nederland. Alleen kan Rob nooit stilzitten en kwam hij in oktober met het nieuws dat hij een nieuwe baan in Düsseldorf heeft gevonden en daarheen verhuist. We besloten vlak voordat hij daar echt heen zou verhuizen, om samen een weekendje naar Düsseldorf te gaan.

Vanaf Breda reden we op een vrijdagochtend met de auto naar Düsseldorf toe. De eerste en laatste nacht verbleven we in een hotel praktisch naast Düsseldorf HBF en de tweede nacht (i.v.m. kosten) sliepen we in een hotel in het plaatsje Ratingen. Doordat we 3 keer moesten in- en uitchecken voelde het weekend zoveel langer dan het was, wat echt enorm leuk was. Het was zo fijn om weer wat leuks te ondernemen met mijn maatje Rob!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten