20171204

PERSONAL | THIS MONTH NOVEMBER 2017Jeetje, wat was november een bizarre maand! Zoals gewoonlijk vloog de maand voorbij. Alleen was dat niet het bizarre deze maand. Wil je weten wat dat is, lees dan verder...
SOLLICITEREN. NIEUWE BAAN?!

Nou, deze titel hierboven zegt geloof ik al genoeg. IK HEB EEN NIEUWE BAAN! Zoals ik weleens eerder heb verteld, ik heb op dit moment een tijdelijke baan. Mijn laatste werkdag begon al langzaam in zicht te komen, dus begon ik mijn grote vacature zoektocht. Mijn voorkeur ging uit naar marketing vacatures binnen de theatersector, alleen zijn deze zeer schaars. Halverwege de maand ging ik dus op zoek naar allerlei verschillende marketing vacatures. Ik gooide een aantal sollicitaties de deur uit, waarvan er twee voor een baan in de theatersector waren. Voor een vacature bij een leuk theater bij mij in de buurt werd ik uitgenodigd op gesprek. Mijn eerste gesprek op een vrijdagmiddag was zeer positief en ik kreeg niet veel later te horen dat ik op tweede gesprek kon komen de volgende woensdagochtend. Ook mijn tweede gesprek was erg positief, maar je weet natuurlijk nooit hoe de andere partij daarover denkt. Diezelfde avond kreeg ik nog te horen dat ik de baan had! Per 2 januari ga ik als fulltime medewerker marketing in een theater aan de slag! In december kom ik al twee dagen kennismaken en inwerken, zodat ik in januari gelijk aan de slag kan.

Super spannend allemaal, vooral omdat het zo snel gegaan is. De laatste maand op mijn huidige werk is ingegaan en moet ik alles netjes afhandelen en overdragen. Heel gek dat ik straks na één jaar en vier maanden vertrek. Ik heb hier zoveel geleerd, zoveel gedaan en zoveel mensen leren kennen. Mijn lieve collega's ga ik enorm missen. Het is alleen tijd voor een nieuw avontuur. Hoe mooi is het dat het avontuur gelijk aan het begin van een nieuw jaar is?! 2018, I am coming for you!

CHRISTMAS IN NORWAY

Al jaren wil ik zo graag naar Scandinavië. Ieder land in Scandinavië lijkt mijn fantastisch. Toen ik terugkwam uit New York afgelopen zomer, begon ik na te denken over mijn volgende reis doel. Al snel kwam ik dus uit op Scandinavië. Dit zette ik alvast op mijn lijstje voor 2018. Little did I know dat deze reis al veel sneller op mijn pad zou komen. Een vriend van mij gaat al twee jaar met Kerstmis naar Noorwegen toe en dat doet hij dit jaar ook weer. Toen hij dit vertelde zei ik dat ik ook heel erg graag wilde gaan. Hij vroeg of ik mee wilde...En tja, voordat ik het wist had ik vrije dagen opgenomen en een reis naar Noorwegen geboekt. Van 21 december tot en met 29 december ben ik in het zuiden van Noorwegen te vinden. Hier gaan jullie uiteraard nog meer over horen!

FUN THINGS

In november had ik gelukkig tijd om leuke dingen te doen! Zo ben ik voor werk weer een paar keer naar het theater geweest. Theater is stiekem toch echt mijn grote liefde, kan er niks aan doen. Aan het begin van de maand ben ik naar de Nederlandstalige Theatertour van Trijntje Oosterhuis geweest (ik doe haar productiebegeleiding) en dat was echt te gek! Die vrouw heeft toch een fantastische stem... echt een aanrader.

Ik had ook weer wat tijd om met een aantal vrienden af te spreken. Het liefst zie ik mijn vrienden natuurlijk zo vaak mogelijk, maar mensen hebben het nu eenmaal druk... Afgelopen maand heb ik gelukkig wel weer wat lieve vrienden gezien! Zo had ik weer een leuke lunchdate met één van mijn lieve vriendinnetjes, dronk ik drankjes met vrienden op de Witte op een zaterdagavond, ging ik naar de bioscoop met een hele goeie vriend van mij en ging ik ook met de vriendengroep naar de bioscoop en daarna zijn wij sushi gaan eten.
Deze maand was het weer eens tijd om naar de Tosti Treffer te gaan en nodigde Flip Noorman mij weer eens uit om een kijkje te nemen bij De Biecht in Theater Walhalla.

Al met al was november een beetje een rollercoaster maand... Veel gebeurd in korte tijd! Twee hele leuke dingen gelukkig (boeken van de vakantie en de nieuwe baan). Men zegt weleens, geluk komt in drieën... Ik ben erg benieuwd wat het derde geluksmoment gaat worden! Wie weet brengt december het geluk al en anders nog eventjes geduld hebben totdat het wel komt. Ik kan in ieder geval niet wachten!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten