20100118

EVENT | CD Presentatie Jurk!

Afgelopen maandag (11 januari 2010) was het eindelijk zover! De presentatie van het debuut album van Jurk! Jurk bestaat uit Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven onder andere bekend van Nieuw dier en Draadstaal. Al maanden geleden was bekent dat ze samen een cd genaamd Avondjurk zouden gaan opnemen. Toen kwam er opeens een release datum, januari!

Maandag stond de Panama in Amsterdam in het teken van Jurk! Fans, media en bekende Nederlanders waren bij elkaar gekomen om dit mee te maken. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. En hoe kon het ook anders dan dat hij in een jurk het podium op kwam.
Hij kondigde de mannen aan. Ze begonnen direct met misschien wel het meest bekende nummer (onder de fans) 'Zo graag'. Dit nummer stond al een paar jaar op youtube.

En wat kunnen ze goed zingen! De stemmen van Jeroen en Dennis passen perfect op elkaar en ze zijn ook goed op elkaar ingespeelt. Ook hebben ze een geweldige band. Een van de bandleden is Roy Jansen die samen met Jeroen in de band Zeus zit.
Die avond hebben ze meerdere nummer gezongen. Dit waren 'Lente', 'Alle tijd', 'Verrukkelijke leven', 'Niemand', 'Ik raak je kwijt', 'Voor een keer' en 'Tram7'. Tram 7 komt nog uit de tijd van Nieuw dier.

Halverwege de avond had Beau een verrassing voor Jeroen en Dennis. Een 'gouden' plaat voor tenminste één verkocht exemplaar van Avondjurk!
Na het optreden was de cd te koop en kon je deze laten signeren door de mannen. Ruben van der Meer was de DJ die avond.
                     
Overigens heb ik nog een foto met Jeroen en Dennis kunnen scoren. Ook  Beau heb ik weten te strikken voor een foto! Hij was trouwens heel erg lief!

De cd is echt een aanrader. Hij bevat prachtige serieuze liefdesliedjes geschreven door Dennis en Jeroen zelf. Maar er staan uiteraad ook vrolijke nummers. Dit is een cd waarvan alle nummers mooi zijn! Ze hebben beide een hele goede stem en zoals ik al zei hun stemmen vullen elkaar heel goed aan. Ik zeg koop de cd Avondjurk van Jurk!

De cd is gekoppeld aan de gelijknamige theatertour waarin de mannen in 2 maanden tijd heel Nederland door gaan. Helaas is deze al uitverkocht.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je weer bent begonnen met bloggen! En wat een mazzeltje zeg, dat je zulke leuke foto's hebt weten te scoren :D Ik zal de nummers van de CD als ik weer op m'n kamer ben eens op youtube zoeken, kwam er echt gisteren pas achter dat Jeroen een cd had gemaakt, haha, toen ik het op de weblog van iemand anders las :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He, leuk idd dat je weer opnieuw bent begonnen! Maar ik snap niet helemaal waarom? Was je dr mee gestopt? Haha ik heb verder ook niet alles doorgelezen... misschien moet ik dat even doen!? ;) Maar ik vind 'Zo Graag' echt super leuk! Ik wist helemaal niet dat ze n album hadden.. maar misschien komt dat wel omdat ik in Zwitserland zit haha

    BeantwoordenVerwijderen