20100127

PERSONAL | What I've Been Up To School

De laatste keer dat ik iets over school heb verteld was in juni. Toen was ik net geslaagd voor de Havo! Sinds die tijd heb ik niet stil gezeten. In September ben ik begonnen aan een HBO studie bij InHolland in Rotterdam. Ik studeer Media en Entertainment management. Klinkt misschien heel indrukwekkend, maar ik wordt in wezen opgeleid tot manager in de media en entertainment branche. Ik kan er ook voor kiezen mij meer te specialiseren in de media en bijvoorbeeld producent te worden. Dat lijkt mij erg leuk!

In mijn eerste blok begon ik direct met een project. Met mijn groepje moesten wij een (nep) evenement organiseren. Dat is, op een incidentje hier en daar, best goed gegaan! Mijn eerste tentamenweek in november ging ook wel goed. Ik heb maar één vak niet gehaald, en in totaal 12 studiepunten behaald. Zal even een overzichtje geven van mijn cijfer:
Nederlands 6.4
International Business Communication 7.4
Project 7.9
Projectmanagement 7.5
Managementvaardigheden 8.5
Professionele rol project 7.3
Marketing&Communicatie 3.8 (schaam schaam)


Ik heb nu het tweede blok achter de rug en moet vrijdag mijn laatste tentamen maken. Dit blok moest ik met mijn projectgroep een onderzoek over het imago en de identiteit van een bedrijf of iets dergelijks. mijn onderzoek ging over de soap ONM. We moesten o.a. enquetes houden.
Ik heb al een paar cijfers binnen, dus die zal ik alvast neerzetten.
Spss 6.8
Onderzoek 7.3
Professionele rol onderzoek 7.0-7.5 (is nog niet helemaal duidelijk)
Management&Organisatie 4.0 (baal baal)


Ik baal ongelofelijk van M&O, die heb ik vandaag te horen gekregen. En ik had nog wel geleerd!! Misschien heb ik verkeerd gegokt...(was een meerkeuze toets, alle toetsen zijn dat trouwens). Mijn toets financieel management heb ik ook enorm verkloot! Heb nog geen cijfer terug, maar daarvan weet ik zeker dat ik die niet heb gehaald. Dat wordt dus 2 toetsen overdoen volgend blok, als ik mijn toets van vrijdag ook haal! Dan moet ik onderzoeksmethodiek doen. Daarvoor ga ik ook zo maar voor leren...
Marketing&Communicatie van vorig blok heb ik gisteren herkanst. Het ging wel oké, heb ik voor geleerd en dat had ik vorige keer niet haha

Allemaal duimen voor me dat ik M&C heb gehaald en dat ik onderzoeksmethodiek ook ga halen!! I need it!

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie cijfers! Je doet het beter dan ik haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Argh ik heb een hekel aan meerkeuzetoetsen. Dan is ook echt maar 1 antwoord goed. Als je open vragen hebt, kan je nog een boel praten en dan staat er vaak nog wel wat tussen dat klopt. Succes met de andere toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe dezelfde opleiding, alleen dan in breda.

  leef echt met je mee met social research, hebben jullie ook dat mega boek?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah het overgrote deel zijn mooie cijfers toch, daar mag je trots op zijn! En die her heb je gewoon gehaald, ik voel het aan het Schotse water hier in een flesje naast me ;)

  BeantwoordenVerwijderen