20100625

PERSONAL | What I've Been Up To Rust!

En toen was het eindelijk zomervakantie! En dus rust! Jullie kunnen wel merken dat ik het erg druk heb gehad afgelopen blok.. Sorry sorry sorry!

Ik was namelijk projectleider dit blok, tja en dat bleek gepaard te gaan met:
-geen vrije tijd
-geen rust
-HOOFDPIJN!!
Gelukkig was het resultaat er wel naar. Voor ons beroepsproduct hebben we een 9 gehaald!

Vorig blok was ook erg goed gegaan! CEI, M&O en juridische omgeving heb ik allen met een 8 nogwat behaald! Alleen dat pest Financieel Management niet, heb een 5.1 gehaald!
Was nog naar de inzage geweest waar ik 0.4 heb kunnen vinden, helaas is daar maar 0.2 van goed gekeurd. Heb nog een klacht bij de examencommissie ingediend, maar dat had eigenlijk geen nut meer. Volgend jaar dus hard aan de slag met Fima!

Mijn keuzeactiviteit bij het theater ga ik zaterdag afronden. Ik vond het erg leuk om te doen. Ik ben daar iemand tegengekomen die daar theaterprogrammeur van het cabaretprogramma is. Wat een super baan lijkt me dat zeg! Dan kan je het hele cabaretprogramma voor het theater op gaan stellen, oftewel veel contact met impresariaten.

Vorige keer had ik het ook nog over het Twitterconcert van Jurk!! Dat was echt AMAZING!! Paradiso heeft echt een super geweldige zaal! Stond helemaal vooraan naast de boxen (waardoor ik een paar dagen last van mijn oren had..).


Jeroen en Dennis waren zoals altijd geweldig! Helaas was dat wel de laatste keer dat ik ze dit seizoen zou zien. En volgend jaar zie ik ze pas heel laat in het seizoen...
Heb in Paradiso heerlijk mee kunnen zingen met alle liedjes en heb mijn nieuwe camera goed uit kunnen testen! Aantal prachtige foto's gemaakt. Helaas geen foto na de show kunnen scoren, moest namelijk de trein halen, maar het was al met al een fantastische show!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten