20100628

EVENT | Parkpop 2010Ik ben voor het eerst naar parkpop geweest gisteren!! Ik was samen met mijn vriendin en een vriend van haar.

Toen we er aan kwamen was Alphabeat aan het afronden. Gelukkig heb ik nog wel wat van 'Fascination' kunnen horen, net voor we door de security moesten. Er stonden 2 mannen, een wat jongere en een oudere man. De jongere man stond intensief de tassen te doorzoeken, dus ben ik bij de oudere man gaan staan. Je mag namelijk geen eigen drinken mee het terrein op nemen... Tja daar was ik het niet helemaal mee eens. Ik heb mijn drinken in een handdoek gewikkeld. De oudere man keek alleen maar in mijn tas en ik kon doorlopen!

We hebben eerst lekker in de zon gezeten en zij daarna een beetje over het terrein gaan slenteren. De zon prikte al aardig op mijn schouders (helaas was ik mijn zonnebrandcreme vergeten mee te nemen, had me alleen thuis ingesmeerd). Toen Justin Nozuka op het Jupiler Stage kwam zijn we lekker onder een boom, inde schaduw dus thank god, gaan zitten. Na Justin Nozuka zou de Amerikaanse zangeres/actrice Juliette Lewis (& the Licks) gaan optreden. We zijn helemaal naar voren gelopen. Man, wat kwam ze goed op zeg! Er stond echt een rock chick on stage! Heb heerlijk genoten van haar muziek!

Na Juliette Lewis hebben we een klein uitstapje naar Scheveningen gemaakt. Helaas duurde dat er lang en was het al kwart over 9 toen wij eraan kwamen... Aangezien ik ook weer terug moest naar Rotterdam ben ik niet al te lang gebleven. Heb wat te eten bij McDonalds gehaald en zijn toen weer terug naar Den Haag CS gegaan.

Het was een heerlijke dag en vond het helemaal geweldig op Parkpop! Ik kijk al uit naar editie 2011 EN naar Zand 2010. Daar ga ik namelijk ook naartoe en ik kan echt niet wachten!

KUS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten