20100810

PERSONAL | What I've Been Up To Vakantie In Eigen Land

Laatst heb ik een berichtje gepost waarin ik zei dat ik weg ging in eigen land. Oftewel naar een van de bekende vakantieparken die ons land rijk is. Met mijn vrienden zat ik in het park de Schaapskooi van Roompot. Dit is mij 100% meegevallen moet ik zeggen! Het Chalet waarin wij zaten met z'n vieren was best ruim, had een nette keuken en er was genoeg ruimte rondom het huisje.
Wij zijn er een midweek geweest (van maandag 15 uur tot vrijdag 10 uur). Ondanks dat wij er maar een midweekje zaten hebben we er het meeste uitgehaald!

We hebben op dinsdag zo'n 26 km gefietst op de Veluwe. Dat lees je goed, 26 km! De langste route op de Veluwe. Het was wel erg mooi om al die natuur te zien. Op maandag en dinsdagavond hebben we poker en risk gespeeld en voor het slapen nog een kussengevecht gehouden.

Op woensdag zijn we in het park gaan zwemmen en in de middag zijn we naar Harderwijk gereden, dat zo'n half uurtje van het park vandaan ligt. Daar hebben we rondgelopen, gewinkeld en wat gegeten en gedronken.
Donderdag was onze relax dag en hebben we het huisje al een beetje opgeruimt. 's Avonds zijn we naar de bioscoop in Apeldoorn geweest. We hebben daar Inception gezien. Wat is dat een gafe film! Goed verhaal, mooie special effects en mooie muziek. Daar hou ik van.

Vrijdagochtend moesten we om 10 uur het huisje uit zijn. Vanaf het park zijn we doorgereden naar Walibi World om daar de dag door te brengen. Onze favoriet waren de botsauto's! Daar hebben we echt een tijd in gezeten haha. Ook moesten we de Splash Battle uitproberen. Dat doe ik dus noooooit meer! Ik was helemaal verzopen en tot aan mijn onderbroek nat... Gelukkig scheen de zon, dus we konden wel weer een beetje opdrogen. Om kwart over 7 was het dan tijd om te vertrekken.
Onderweg naar huis zijn we nog gaan eten bij een AC restaurant. Uiteindelijk was ik pas na 11 uur thuis.

Het was een heerlijk midweekje waarin ik mijn vrienden zoveel beter heb leren kennen. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en ik zou het zo nog een keer doen.

KUS

1 opmerking:

  1. Klinkt echt als een super leuk weekje! Vakantie in eigen land kan ook erg leuk zijn merk je alweer :)

    BeantwoordenVerwijderen