20101227

CHALLENGES | Day 1 Stel jezelf voor

Mijn naam is Deborah en ben 21 jaar oud. Geboren te Rotterdam op een prachtige lentedag in de maand mei in het laatste jaar van de eighties. Blijkbaar wilde ik maar al te graag de wereld ontdekken aangezien ik 6 weken te vroeg geboren werd. Ik ben een nakomertje en jongste van 3 meiden. Nou ja meiden, mijn zussen zijn 14 en 16 jaar ouder dan ikzelf.

Ik heb op een christelijke basisschool gezeten, die op steenworp afstand van mijn huis staat en ben daarna naar het VMBO gegaan. Na het VMBO ben ik in 2005 een kappers opleiding gaan volgen, dit was zo ongeveer de grootste fout in mijn leven. Daar heb ik 2 jaar van mijn leven vergooit, ik vond er werkelijk niks aan! Toen besloot ik maar iets nuttigs te gaan doen en ben VAVO, oftewel volwassenen Havo gaan doen. Op het laatste moment ben ik er daar achter gekomen dat mijn toekomst waarschijnlijk ligt in de media. Niet voor de schermen, maar juist erachter. Ik ben in het najaar van 2009 naar Hogeschool Inholland Rotterdam gegaan om Media en Entertainment Management te gaan studeren. Inmiddels zit ik in mijn 2e studiejaar en zit nu in het leerwerkbedrijf NEWb van Hogeschool Inholland. Ik zit nu al 15 weken in het NEWb Radio team. Ik mag wekelijks 2 radioprogramma’s maken. Dit vind ik echt helemaal geweldig en leuk!

Verder doe ik uiteraard ook andere dingen naast studeren! Zo is een van mijn passies wel het bezoeken van cabaretshows in het theater. Zo ben ik gek op Jurk!, alle mannen van de Lama’s, Najib Amhali, Jeff Dunham, Javier Guzman en ga zo maar door haha. Humor is namelijk erg belangrijk in mijn leven. In 2008 begon ik langzaam aan vaak naar het theater te gaan en inmiddels ben ik er niet meer weg te slaan. Zo ben ik nu ook vrijwilliger in een theater hier in Rotterdam.

Tja en ik had het al even over Jurk en de mannen van de Lama’s… Die hebben een speciaal plekje in mijn hart! Nadat de Lama’s zijn gestopt kwamen Ruben, Ruben en Tijl met het programma Budget Tv. In een paar maanden tijd ben ik naar veel televisieopnames geweest. Zo had ik daarbij mijn debuut op tv van wel 2 hele minuten lang. Hier is mijn liefde voor media ook gegroeid.

Momenteel ben ik nog single en toch stiekem best wel opzoek naar een vriend. Helaas heb ik die nog niet kunnen vinden….

Ik denk dat ik mijzelf wel goed heb voorgesteld zo, al is er nog één ding dat ik nog niet heb verteld… Ik werk ook weleens haha En dat doe ik bij de AH To Go. Het verdiend wel oke, maar het geld is altijd veel te snel op. Het werk is wel erg saai, maar ik heb een vast contract en dat is ook wel erg fijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten