20110107

CHALLENGES | Day 11 Je zussen

Zoals ik al eerder heb aangegeven heb ik 2 zussen. N. is 35 jaar en mijn oudste zus B. is 37 jaar. Mijn zus N. is sinds 2 jaar (?) gescheiden en heeft een zoontje S. en hij is 6 jaar. Mijn zus B. is al 13 jaar getrouwd met J. en ze hebben 2 kinderen L. van 11 jaar en J. van 8 jaar. Ik ben dus al tante sinds mijn 10e!

Qua uiterlijk lijkt ik het meeste op B. Het gezicht komt vooral overeen. Qua innerlijk lijk ik heel erg op N., al is ze sinds ze moeder is en vooral sinds ze gescheiden is wel veranderd.

Met N. ga ik graag naar het theater en we kunnen altijd lekker gek doen samen. Met B. is dit wat minder. Ze komt nooit zo vaak langs, wat ik erg jammer vind! B. ging eerder het huis uit dan N. en ik denk dat de band met N. daardoor ook iets groter is…

Ondanks dat de band tussen mijn zussen en mij erg verschilt, hou ik heel veel van mijn zussen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten