20110112

CHALLENGES | Day 13 Deze week

Deze week was de week van maandag 3 januari t/m zondag 9 januari.

Dit was de week van weer naar school gaan na een week vakantie en waarin ik helaas maar 1 uurtje radio heb kunnen maken! De week waarin ik voor het eerst naar een theatershow van Najib Amhali ben geweest, naar de bioscoop ben geweest en de week waarin ik een hondje erbij heb gekregen.
Najib Amhali was erg leuk, maar ook vooral anders dan normaal. Zijn show 'Alles komt goed' leek serieuzer te zijn en daar moest ik erg aan wennen. Ook had hij een band, die hij anders nooit heeft. Ik twijfel of ik het echt heel erg leuk vond of dat ik het wel oke vond...

Donderdag ben ik naar de nieuwe film 'Love and other drugs' met Anne Hathaway en Jake Gillenhaal geweest. Ik had op mijn Rotterdampas nog een gratis film staan, dus daar heb ik gebruik van gemaakt. Het was een leuke film!


Tja en dan eigenlijk het leukste en belangrijkste. Mijn nieuwe hondje! Ze heet Suus en is 3 jaar oud. We hebben haar overgenomen van een gezin met 3 kinderen waarvan de vrouw in verwachting is van een tweeling. Zij vonden 5 kinderen en een hondje teveel en hebben haar toen gratis op Marktplaats gezet. Mijn moeder vond dit zo zielig, dat ze heeft voorgesteld Suus in huis te nemen.
Suus is echt heel erg lief, maar moet nog wel wat dingen leren. Ze is al snel gewend aan haar nieuwe huis moet ik zeggen.

Dat was dus mijn week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten