20110225

CHALLENGES | Day 20 Deze maand

Deze maand, Februari 2011. Februari is de kortste maand van het jaar en de laatste volle maand in de winter (dat blijf ik maar tegen mijzelf zeggen aangezien ik de winter helemaal zat ben...)!

De afgelopen maand heb ik mijn NEWb Radio project afgesloten op school met een 7,3 en ben ik één week later met een nieuw project begonnen. Niet het allerleukste project dat er is helaas. Ben nu bezig met productlancering en de innovator. Dat betekend allerlei externe en interne analyses maken... Totaal niks voor mij! Maargoed, nog even een paar weekjes doorzetten en dan zit dit project er alweer op.

Afgelopen maand ben ook een nachtje op bezoek geweest bij Radio 538. Klik op de link en vind een artikel over mijn bezoek.

Verder was Februari eigenlijk een hele saaie maand... Gelukkig ga ik vandaag een weekendje naar Belgie. Ik verblijf twee nachten in een hotel in Gent met 3 vrienden. Wij gaan Gent, Brugge en Antwerpen bezoeken!

Dit weekend hoor je dus eventjes niks van mij, maar vanaf maandag ben ik er weer!
Hebben jullie nog plannen voor de voorjaarsvakantie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten