20110306

CHALLENGES | Day 22 Iets dat je boos maakt

Iets dat mij boos maakt... Ik kan best snel boos worden, maar waar ik heel slecht tegen kan is wanneer iets niet lukt! Al vaker heb ik gehad dat wanneer ik mij inzet voor een bepaald project of mijn werk en het dan niet wilt lukken, dan kan ik daar erg boos om worden. Wanneer ik ergens intensief mee bezig ben wordt ik er echt door opgeslokt. Daarnaast ben ik perfectionistisch. Dat is een combinatie die bij mij soms kan leiden tot grote irritaties... Tja en irritaties kunnen soms omslaan tot boosheid.

Waar ik ook heel erg boos om kan worden is onrecht. Wanneer iemand onrechtmatig beschuldigt wordt of wanneer iemand wordt voorgetrokken...Dat is iets waar ik heel slecht tegen kan.
Tegenwoordig probeer ik minder snel boos te worden. Waarom zou ik mijn energie in nutteloze dingen steken? Het wilt niet altijd lukken. Ik denk nou eenmaal teveel na en pieker teveel, maar hoe mooi zou het zijn om bijna nooit boos worden?!

Zijn jullie snel boos? En waar wordt je dan boos om?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten