20110316

CHALLENGES | Day 25 Je eerste schooldag

De eerste schooldag die ik mij kan herinneren is die van de middelbare school. Ik was twaalf jaar oud en ging naar de eerste dag op het VMBO....Met een been in het gips!

In de vakantie had ik op de eerste dag mijn enkel op drie plekken gebroken. Met één been in het gips en krukken kon ik dus niet fietsen. Achterop de fiets bij mijn moeder werd ik naar school gebracht.
Toen ik daar aankwam moest ik naar de concierge om de sleutel van de lift te vragen. De school bestaat uit maar twee verdiepingen. De lift die er is, mocht enkel gebruikt worden voor goederen of rolstoelen. Met mijn krukken kwam ik niet echt de trap op, dus mocht ik ook met de lift.

Van de lessen die dag kan ik mij eigenlijk vrij weinig herinneren. Wat ik wel weet is dat ik een echt brugpieper was. De tas die ik meehad was bijna groter dan ikzelf! En ik was ontzettend blij dat ik in de klas zat met twee vriendinnetjes van de basisschool. Één meisje is nu zelfs mijn allerbeste vriendin!

Weet jij nog iets over de eerste dag van de middelbare school?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten