20110324

CHALLENGES | Day 26 Je angsten

Falen. Dat is één van mijn angsten! Ik ben altijd bang dat wanneer ik ergens mee bezig ben het mislukt. Op school, in mijn werk en ook in mijn privéleven. Op school wil ik alles perfect doen, hoge cijfers halen en goede keuzes maken.
Vooral het laatste, keuzes maken, vind ik erg moeilijk. Ik ben daar zo slecht in. Ik ben een echte twijfelaar. Dat begin ik nu te merken aangezien ik nu aan de slag moet met het kiezen van minors en een stageplek. Wat wil ik, wat past bij mij en wat kan ik? De angst om de verkeerde keuze te maken leeft altijd bij mij... Zelfs bij iets kleins als soep kiezen, wil ik tomaat of kip?, kan bij mij lang duren omdat ik de juiste keuze wil maken!

Een andere angst van mij is eenzaamheid. Ik ben bang vrienden en familie kwijt te raken en dat ik alleen overblijf. Of dat ik nooit een leuke relatie zal krijgen en alleen moet leven. Misschien klink ik een beetje paranoia, maar het is stiekem toch iets wat soms door mijn hoofd spookt.

Heb jij angsten? Misschien wel hele rare? Laat het mij bij de comments weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten