20110309

TRAVEL | Weekendje Gent/Antwerpen/Brugge


In het weekend van 25,26 en 27 februari ben ik met drie vrienden (mijn beste vriendin en twee goeie vrienden) in Belgie geweest! We zijn die vrijdagochtend met de auto naar ons hotel in Gent gereden. Dit hotel hadden we via Hotelspecials.nl geboekt voor 2 nachtjes.

We zaten in het Hotel Best Western Chamade. Erg fijn hotel met hele mooie kamers!
We waren daar zowel om er eventjes tussenuit te gaan, maar ik wilde natuurlijk ook even lekker gaan shoppen. Dat heb ik de eerste dag niet echt gedaan. De eerste dag hebben wij vooral in Gent rondgelopen.


Onze tweede dag stond wel in het teken van shoppen. Wij zijn toen naar Antwerpen geweest. Ik ben daar, net als mijn vrienden al eerder geweest, dus voor het sight seeing hoefde ik er niet meer te zijn. Helaas regende het de gehele dag. Een mooi excuus om de winkels in te vluchten.
De jongens hebben wij in de bioscoop achtergelaten en mijn beste vriendin en ik zijn suhi gaan eten bij Wagamama. Super leuk met een lopende band en lekker eten!Daarna zijn wij de winkels in gedoken. Als eerste kwamen we Lush tegen. Geweldige winkel waar ik al vier jaar groot fan van ben! Bij binnenkomst rond 15:00 uur kregen we allebei een glas champagne in onze handen gedrukt. Ze waren alvast aan het vieren dat de Oscars eraan kwamen. Tja, tegen een gratis glas champagne zeg ik geen nee! We hebben volgehouden en ondanks de regen hebben we nog lekker kunnen shoppen.
Op de laatste dag zijn we naar Brugge gereden waar we naar het Chocolade en Friet museum zijn geweest. Daar hebben we natuurlijk ook chocolade en friet gegeten, jummie! Brugge is heel erg mooi en lijkt een beetje op een Middeleeuwse stad.
In de avond hebben we op het grote plein in Brugge heerlijke pizza gegeten. Hierna zijn we richting huis gereden.Ik heb veel plezier gehad met mijn vrienden en we hebben lekker veel wafels op. Het was een super leuk weekend!

1 opmerking:

  1. Klinkt als een fijne shopping trip. Ik hooe qwel dat tea tree heel erg goed voor je is, maar de geur is niet echt lekker, haha

    BeantwoordenVerwijderen