20110309

TRAVEL | Shoplog Weekendje Gent/Antwerpen/Brugge

De tweede dag van ons tripje stond een beetje in het teken van shoppen. Wij zijn toen naar Antwerpen geweest.
Als eerste kwamen we Lush tegen. Geweldige winkel waar ik al vier jaar groot fan van ben! Bij binnenkomst rond 15:00 uur kregen we allebei een glas champagne in onze handen gedrukt. Ze waren alvast aan het vieren dat de Oscars eraan kwamen. Tja, tegen een gratis glas champagne zeg ik geen nee! Ik wilde graag de breath of fresh air toner kopen en die heb ik dus gelijk gepakt. Ik heb ook nog de Lemslip zeep en Tea tree toner gekocht. Ik was erg benieuwd naar de twee toners. De Tea tree toner heb ik nog niet gebruikt, maar ik vind hem stiekem ook eigenlijk niet zo lekker ruiken... Dat was ik namelijk vergeten te doen in de winkel.
Voordat ik wegging had ik al een bestelling gedaan bij Lush. Van de Retro lijn had ik de Snowshowers jelly en het zeepje Gineapple grunt gekocht. Daarbij had ik een proefje van Big aangevraagd. Waarschijnlijk zal er binnenkort een Lush post komen en een review van Breath of fresh air. Daarna zijn we de Di drogist in geweest. Nou dat heeft mijn portomonnee wel geweten!


Ik heb mij direct gestort op het UNE schap. Op internet had ik al wat producten gezien, maar in het echt vond ik de producten er echt heel mooi uitzien! Met moeite heb ik gekozen voor 4 producten. De UNE kabuki brush, Skin glow pencil en twee Sfumato eye pencils. Ik heb ook de nieuwste mascara van Maybelline gekocht, de One by One volume express mascara. Ik ben echt een sucker voor Maybelline mascara en dus moest ik deze wel kopen! Binnenkort is hier een review over te lezen.Van het merk Parker Avenue heb ik ook nog een donkerblauw oogpotlood gekocht.


Als laatste heb ik nog drie dvd's gekocht; Terug naar de kust, The edge of love en New York, I love you! Ik kan nou eenmaal nooit genoeg krijgen van films!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten