20110404

CHALLENGES | Day 28 Iets dat je mist

Iets dat ik mis... Als ik iets mis in mijn leven dan is dat een vriend. Ik heb leuke vrienden en familie, maar wat ik niet heb is iemand waarvan ik echt kan houden, een vriendje!

Ik ben niet echt een type dat graag gaat stappen e.d. dus een super sociaal leven in dat opzicht heb ik niet. Verder heb ik het druk met mijn studie, werk en mijn vrienden. Hierdoor kom ik dus ook weinig jongens tegen. De jongens die ik in mijn leven heb zijn of bezet, niet leuk of homo... Tja, dan houdt het wel op! Al is er één jongen die wel wat leuks heeft, maar dat is een collega... Don't mix your personal life with your business life Deborah!
In mijn eenentwintig jarig bestaan heb ik slechts één date gehad, lees hier het drama. Ik heb dus ook nog nooit een relatie gehad. Iets wat ik best schokkend vind voor iemand van bijna tweeëntwintig jaar oud... Het is ook best iets waar ik erg onzeker over ben. Ben ik zo wanstaltig? Of erger nog, is mijn persoonlijkheid ruk?

Soms denk ik er weleens aan om mezelf op een datingsite in te schrijven, maar ik ben een beetje bang dat daar enge mannen op af komen. Je hoort tegenwoordig zoveel enge verhalen dat dit echt iets is wat mij tegenhoudt om dit te doen. Het lijkt mij best wel leuk om eens te kijken aan wie een datingsite mij zou 'koppelen'!
Ach misschien zou ik eens moeten stoppen met piekeren, iets vaker de stad in moeten duiken en wie weet zit prince charming op een dag tegenover mij een drankje te drinken!

1 opmerking:

  1. Gewoon inschrijven op zo'n site joh, wie weet wat er toch nog van kan komen :) en inderdaad, misschien toch iets meer naar feestjes etc...zeker er niet onzeker van worden, de een is gewoon later dan de ander en daar is niks mis mee!

    BeantwoordenVerwijderen