20110419

LIFESTYLE | Dr. Fish Spa Behandeling


Een paar weekjes geleden was mijn zus jarig en dus moest ik wel met een leuk cadeau komen! Maar wat dan? Toen kreeg ik van Groupon een mailtje met een aanbieding voor een Dr. Fish Spa behandeling. Een behandeling van dertig minuten voor je handen en voeten met "doktervissen" (en een kopje koffie/thee). Deze "doktervissen", ookwel Garra Rufa, eten de dode huidcellen van je handen en voeten af. Terwijl ze dat doen scheiden ze een stof af die een geneeskrachtige werking heeft op de nieuwe huid.

Dit leek mij super leuk om te doen en leuk om cadeau te geven. Aangezien het een behandeling voor twee personen is heb ik er zelf ook nog profijt van! Samen met mijn zus ga ik ergens in het komende halfjaar (zolang is de behandeling geldig) naar de BeautyCompany in Rotterdam. Lekker dichtbij dus.
Wanneer ik naar deze behandeling ga neem ik zeker mijn camera mee om een fotoverslag voor jullie te maken! Voor meer informatie over de BeautyCompany Rotterdam moet je even op de link klikken.

Hebben jullie ervaring met de Dr. Fish Spa? Laat het mij weten bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten