20110409

TRAVEL | Zeven Wereldwonderen Tag

De Tag; zeven wereldwonderen heb ik gevonden op Itsyrlifestyle.nl. Deze tag beschrijft de zeven mooiste plaatsen op de wereld waar jij bent geweest. Helaas heb ik nog niet zoveel gereisd dat ik zeven mooie plaatsen heb gezien.

Waarom dan deze tag? Het leek mijn leuk om de tag te veranderen en zeven plaatsen te noemen die ik heel erg graag zou willen bezoeken! Mijn zeven wereldwonderen staan overigens in willekeurige volgorde.

Praag


De Tsjechische hoofdstad Praag, ook wel bekend als de Gouden stad, staat hoog op mijn lijstje. Het lijkt mij een prachtige historische stad waar je uren lang kunt rondlopen. Daarnaast ben ik nog nooit in oost europa geweest en dat ik toch echt ooit eens hebben gedaan!Moskou/Sint-Petersburg


Het Russische Moskou lijkt mij erg mooi en vooral heel bijzonder. Moskou is volgens mij ook echt prachtig in de winter.
Naast Moskou lijkt Sint-Petersburg mij ook een geweldige stad. Het doet mij denken aan de animatiefilm 'Anastasia'! Rusland lijkt mij erg bijzonder (misschien door zijn geschiedenis). Historische steden als Sint-Petersburg fascineren mij en dus zou ik heel graag een bezoekje aan deze stad willen brengen.
Rusland lijkt mij heel erg bijzonder en ik vraag mij stiekem ook af of ik mij in het Engels wel echt 'verstaanbaar' kan maken.

New York City


"These streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
Let's hear it for New York, New York, New York"
New York City, wat mij betreft DE stad waar je eens in je leven geweest moet zijn! Ik heb een zwak voor deze stad en ik ben er nog niet eens geweest. De lichten, de skyscrapers en vooral de grootte van de stad intrigeren mij. En volgens mij kun je er geweldig shoppen! Het is de stad van SATC, Friends en Will&Grace en het is het land waar je dromen waar kunnen worden. New York, I love it already.

Rome


Alle wegen leiden naar Rome, dat zegt men weleens.
Rome is een eeuwenoude stad. Iedereen heeft er vroeger wel over gehoord tijdens geschiedenis lessen. Misschien ben ik een sucker voor geschiedenis, maar ik vind het leuk om op een plek te zijn met een bijzondere geschiedenis. Dan zijn er ook nog de bezienswaardigheden zoals het Colosseum, Spaanse trappen en de Trevi fontein. Het lijkt mij geweldig! Ook helpt het klimaat een handje mee.

Egypte


Sphinx, piramiden, woestijnen en de Nijl. Egypte is een land met een van de vroegste beschavingen. Het land staat voor mij persoonlijk echt voor geschiedenis, al is Egypte tegenwoordig wel meer dan alleen het land met piramiden. Het lijkt mij in ieder geval geweldig om deze bouwwerken te bezichtigen.

Hawaii


Het eiland Hawaii lijkt mij een prachtige plek. Het idee van een eiland vind ik heel bijzonder. Daarnaast is er ook nog een heerlijk zonnetje, witte stranden en een blauwe zee! Wat wil je nog meer?

Venetië


Venetië is de stad van het water. Gondels zijn dat ook een veel gebruikt vervoersmiddel. Rondvaren in Venetië lijkt mij geweldig. Volgens mij is deze stad prachtig! En misschien pik ik daar ook nog eens een prachtige Italiaanse man op.

Feel free als je de tag zelf over wilt nemen!

6 opmerkingen:

 1. wauw, als ik dat zo zie wil ik overal heen haha. Ik ben ook nog niet op veel plekken geweest, hopelijk komt daar snel verandering in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuke tag! ik hou van reizen dus ik ga er zeker over nadenken. ik wil het wel goed uitvoeren en ik heb het een beetje druk, dus misschien dat je het niet gelijk op m'n blog ziet verschijnen. maar ik ben het niet vergeten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Lastdaysofspring, Ik zie het idd wel verschijnen, ben erg benieuwd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @t, echt?! is het zo mooi als dat ik het mij voorstel?

  BeantwoordenVerwijderen