20110403

ENTERTAINMENT | Laatste Dag TMF


                                     

                   

 TMF, The music factory. Mensen van mijn leeftijd moeten er wel mee opgegroeid zijn. Op 1 mei 1995 werd deze muzikale zender de lucht ingegooid! Ik vond TMF erg tof destijds met VJ's als Bridget Maasland, Fabienne de Vries, Eric de Zwart, Ruud de Wild, Sylvana Simons en ga zo maar verder. Als ik terug kijk naar de 'geschiedenis' van TMF, is en blijft dit toch ook wel de leukste tijd van TMF. Al moet ik zeggen dat toen Renate Verbaan er zat het ook wel leuk was.

Wat ik misschien nog wel het leukste vond van TMF waren de TMF awards! Ik heb er helaas nooit bij kunnen zijn (terwijl het vrijwel altijd in Rotterdam was). Ik kan mij bijvoorbeeld nog het 'legendarische' beeld herinneren van Kane met 'Rain down on me' toen al dat water naar beneden kwam. De TMF awards waren gewoon cool.
Vandaag is de allerlaatste kabeluitzending van TMF en gaat voortaan alleen nog als digitaal kanaal verder. Aangezien ik geen digitaal kanaal heb (ja, in de woonkamer, maar ik zit daar nooit) is dit ook de laatste dag dat ik van TMF kan genieten. De laatste tijd vond ik de programma's niet bepaald hoogstaand en van goede kwaliteit, maar er was altijd nog de muziek. In de ochtend switch ik altijd tussen MTV en TMF voor de lekkerste muziek, maar vanaf nu zal ik het alleen met MTV moeten doen.

Als jij je afvraagt wat er voortaan op de plaats van TMF op tv komt? Dat is het goude oude Kindernet! Stiekem moet ik zeggen dat ik het ook wel leuk vind dat kinderprogramma's als Maja de Bij en Niels Holgersson terug komen...

Wat vind jij ervan dat TMF van de kabel verdwijnt? Laat het mij weten bij de comments!

2 opmerkingen:

  1. ben er zeker mee opgegroeid, tot mijn 14e keek ik er echt dagelijks naar, daarna was het niet meer helemaal mijn muziekstijl. heb het idee dat TMF de laatste jaren niet meer de TMF was waar ik mee op ben gegroeid, met de VJ's die iedereen kende etc etc maar toch vind ik het ook wel weer jammer dat het weggaat...beetje tegenstrijdig dus :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is idd ook niet meer het TMF dat het was met de VJ's, dat miste ik zelf ook moet ik zeggen. Ik had echt favoriete programma's doordat een bepaalde VJ het presenteerde haha

    BeantwoordenVerwijderen