20110521

ENTERTAINMENT | Dag Sinterklaas...

Toen gisteren het extra sinterklaasjournaal werd aangekondigd werd er al stevig op los gespeculeerd. Vanmorgen was het nieuws ook echt uitgelekt. Bram van der Vlugt die al 25 jaar Sinterklaas is, zal dit jaar zijn mijter niet meer dragen.

Vanaf dit jaar zal Stefan de Walle, ooit bekend geworden als Kees van Flodder, zal de nieuwe heiligman zijn.

Ik heb zojuist het sinterklaasjournaal gekeken met een lichte brok in mijn keel. De warme bekende stem en het lieve gezicht van Bram zullen wij niet meer op 5 december zien. Ondanks dat ik Stefan de Walle heel veel succes wens met zijn nieuwe rol, zal hij nooit de 'echte' Sinterklaas zijn.
Van de 25 jaren die Bram van der Vlugt Sinterklaas was, heb ik er 22 jaren van meegemaakt. Toen ik 10 was werd mij door mijn juffrouw op school verteld dat de beste man een leugen was, maar de lieve Sinterklaas had altijd een plekje in mijn hart. Voor mijn gevoel is Sinterklaas nu niet meer.

Bedankt Bram voor de beste leugen en uw beste rol ooit!
Dag Sinterklaasje, dag...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten