20110504

TAGS | 10 Most Worn Things Mei 2011

Al een tijdje volg ik Elle Fowler op Youtube (Allthatglitters21). Elle is een amerikaanse beauty youtuber and I love her! Ze heeft naast leuke hauls en tutorials ook leuke tags. Ik ga de komende tijd een aantal tags van haar overnemen.

Vandaag is het de 10 most worn things tag. Dit zijn 10 producten, variërend van make-up tot kleding, die ik heel erg vaak gebruik. Hopelijk vinden jullie de tag leuk. De originele tag is overigens met 8 producten, maar ik kan echt niet kiezen (en zijn het stiekem zelfs 11 producten).


Fossil Horloge
Mijn Fossil horloge! Ik heb hem in 2007 met Kerst gekregen van mijn ouders (al had ik hem zelf uitgekozen). Nu, 5 jaar later draag ik hem nog steeds met veel plezier. Het is een roestvrij stalen horloge en zit met veel kleine schakels aan elkaar vast.
Ik heb nog 3 andere horloges, maar deze staat nog steeds met stip op nummer 1!

Black Boots
Mijn zwarte Primark enkel boots. Ik heb ze eind vorige zomer gekocht en sindsdien heb ik bijna geen andere schoenen aangehad (alleen tijdens sneeuw en ijs had ik sneakers aan...). Ze lopen zo comfortabel en beginnen inmiddels (helaas) hier en daar kaal te worden. Ik heb gelukkig nog een licht grijze versie in de kast staan, klaar om gedragen te worden wanneer deze het begeven.


Bird Cage Ketting
De Primark bird cage ketting. Ik heb een zwak voor kettingen met een aparte of gekke hanger. Toen ik deze zag hangen moest ik hem wel kopen en zeker voor de prijs hoefde ik hem niet te laten hangen. Bij de sluiting begint hij al te verkleuren, maar ow wat vind ik mijn birdy cute!


Bags
Omdat ik écht niet kan kiezen tussen deze 2 tassen, dan maar beide hun seconds of fame geven. Beide tassen zijn van invito. De zwarte tas heb ik al 4 jaar en de bruine tas heb ik al 2/2,5 jaar in mijn bezit. Ik heb ze al zo vaak gebruikt, dat ze kapot beginnen te gaan. De hengsels beginnen het te begeven... Voor de bruine tas heb ik een tweedehands versie kunnen vinden. Voor de zwarte zou ik het liefste alleen nieuw zwart hengsel willen hebben, want met de tas zelf is eigenlijk niks mis.


Estee Lauder Oogpotlood
Je kunt nog net het Estee Lauder logo zien, maar dit oogpotlood is bijna helemaal opgebruikt! Ik heb hem 2 jaar geleden gekocht (ja ja ik doe erg lang met mijn producten) en toen was het potlood volgens mij een centimeter of 10 lang. Inmiddels is er nog een klein stompje over. Ik ga proberen hem helemaal op te maken. Dit is gewoon HET potlood voor mij, jaren lang heb ik gezocht naar een goed potlood en toen was hij daar dan eindelijk.
Ik heb nog een nieuwe, ongebruikte versie in de kast liggen. De laatste in deze lijn ook. Estee Lauder heeft dit oogpotlood laten 'verbeteren', maar ik vind het niet helemaal geweldig.


Maybelline Mascara
By far mijn meest gebruikte mascara de afgelopen 2 jaar. Ik kocht hem direct toen hij uitkwam en ga nu bijna aan mijn 3e of 4e versie kopen! Het is gewoon een fijne mascara, separeerd mijn wimpers goed, geeft lengte en ik kan ook goed bij mijn onderste wimpers. I just love it!


Etos Basecoat
Deze ridgefiller & basecoat van Etos is al een tijdje favoriet. Aangezien mijn nagels er de laatste tijd niet geweldig aan toe zijn, heb ik een goede basecoat nodig voordat ik nagellak op doe. And it does the job well. Ik ben er zeer tevreden over en wanneer hij op is (nu bijna op de helft) zal ik zeker een nieuwe kopen.


NYX Eyeshadow Palette
Mijn lievelingspalette die ik minstens 2 keer per week gebruik. Het NYX Runway palette in Champagne and Caviar. Mooie nude kleurtjes en ook goed gepigmenteerd. Erg handig wanneer je op vakantie gaat aangezien je zowel highlight als crease kleurtjes bij je hebt.


Boss Orange Parfum
Boss Orange van Hugo Boss. Toen ik de reclame met Sienna Miller op televisie zag was ik verkocht. ik hoopte zo dat hij lekker rook. En dat doet hij! Ik hou echt van dit parfum. Het past erg goed bij mij vind ik. Het ruikt fris, zoet en vrouwelijk. Ik ben nu bijna door mijn 2e fles heen. Eerst had ik een 30ML fles er snel doorheen gejaagd en nu heb ik een 75ML fles die bijna aan het eind van zijn latijn is. Gelukkig staat er al een back up fles klaar.


MP3 Speler
En als aller aller laatste, mijn MP3 speler. Dit is een Phillips GoGear MP3 speler. Zodra ik de deur uit stap zitten de oordopjes in mijn oren. Ik zou echt niet zonder kunnen.

Hopelijk vonden jullie dit een leuke tag en uiteraard mag iedereen deze overnemen! Have fun doing it en laat een link achter als je de tag op je blog hebt staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten