20110625

TRAVEL | London calling!


Ik had het jullie stiekem al verteld, maar ik ga naar London!!
Het weekend van zaterdag 2 juli t/m maandag 4 juli zit ik in London met een vriend van mij.

Via Gasamen.nl hebben wij 2 nachten in het Royal National hotel met ontbijt, treinreis en reisverzekering geboekt voor €268. Het kostte eigenlijk wat meer dan de bedoeling was, maar ik ben echt even toe aan een break. Ik ben Nederland even helemaal zat. Wat kun je dan beter doen dan naar je favoriete stad toe gaan?

Het is een korte break die erg druk zal worden. Die vriend waarmee ik ga is nog nooit in Londen geweest, dus ik zal hem zeker de leukste en mooiste plekjes laten zien. Zo wil ik graag naar St. Pauls cathedral. Ik heb gehoord als je daar naar boven gaat je een geweldig uitzicht over Londen hebt! Ook moeten we natuurlijk wel de London eye in (dit heb ik vorige keer niet gedaan omdat mijn vriendinnetje dit te duur vond). En ook de Tower bridge en de Westminster Abbey heb ik vorige keer overgeslagen. Geen zorgen, ik heb vorige keer echt wel wat van Londen gezien!
Wat ik natuurlijk niet kan overslaan is het shoppen. Nu zal ik wel rekening moeten houden met mijn mannelijke reisgenoot. Ik zal het hem niet aandoen een hele dag te shoppen, maar hij wist van tevoren dat ik in ieder geval wel een paar winkels in wil duiken.

Ik zit wel na te denken over wat ik mee neem naar Londen. Welke camera, de compacte of de compacte spiegelreflex? En zal ik mijn mini laptop meenemen voor in de trein? Wat zouden jullie doen?

Ik kan echt niet wachten totdat ik in de trein richting Londen zit!

Zijn jullie weleens in Londen geweest? Wat vinden jullie van Londen? Laat het mij weten bij de comments!

6 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! Ik zou ook wel naar Londen willen, ik ben er nog nooit geweest! Ik wens je alvast heeeel veel plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aah gaaf! ik ben nooit in londen geweest, lijkt me echt super. ik zou zeker je laptopje meenemen, kun je een filmpje kijken in de trein!
  en qua camera.. ik hou er van om met zo'n lomp ding te lopen (ik heb dan pas sinds gisteren een DSLR, maar daarvoor sleepte ik mijn SLR ook overal naartoe en dat ding is nog veel groter en zwaarder haha). maar als je gewoon leuke snapshots wilt maken is een compacte misschien beter.
  kan je niet beiden meenemen? DSLR voor overdag en compacte voor 's avonds als je gaat eten/nog de stad in ofzo. dan hoef je er niet zo op te letten (ivm diefstal ofzo). maar erg gaaf!

  oh en dat wazige op een foto heet scherptediepte (doordat de voorgrond scherp is en achtergrond wazig creƫer je diepte).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Last days of spring, oww dat zou je echt eens doen! Het is geweldig!
  Ik heb geen echte slr, hij zit tussen een gewone digitale en slr in, heb een fujifilm finepix s1500!
  ben altijd zo bang dat hij kapot gaat of idd gestolen... lastig lastig

  Mijn moeder zei dat ik beter de bon mee kan nemen voor mijn laptop, anders denken ze dat ik hemimporteer etc.. terwijl ik mij echt afvraag of ze dat bij een treinreis nakijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Lottedej, ook jij moet echt eens gaan! tegenwoordig kun je vaak wel goedkopere reizen vinden! het is zo de moeite waard :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heelrijk, alvast veel plezier! Ik zou nooit een laptop meenemen, maar zeker beide camera's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Polkadotflying, misschien idd maar niet de laptop meenemen (heb er twee, maar toch). ik wilde toch graag boeken lezen deze zomer, dus dan doe ik dat maar in de trein!

  BeantwoordenVerwijderen