20110605

Studeren, that's on my mind...

Het is weer het einde van het schooljaar. Verslagen moeten worden ingeleverd en de laatste tentamens komen eraan. Ik ben nu alles aan het afronden, maar mijn planning daarvoor is altijd zo slecht!

Dinsdag wilde ik mijn portfolio voor school al klaar hebben en nu ben ik nog steeds bezig met de laatste opdracht! Op de een of andere manier werk ik altijd dicht op de deadline. Misschien geeft het mij een soort kick. Vaak lijk ik ook wat creatiever te worden.

School was de afgelopen week het enige waar ik aan moest denken. Dat was dus ook de reden dat er even wat minder berichten op de website te lezen waren. Waarschijnlijk zal de kwantiteit de komende twee weken ook wat minder zijn door de drukte, maar vanaf 17 juni is alles als het goed is afgerond en kan ik jullie met een gerust hart weer dagelijks op de hoogte houden van beauty enzo.

Ik ga maar weer snel verder met mijn portfolio, printen en leren voor accountmanagement!

1 opmerking: