20110723

COMING SOON | Coming To Cinemas This Summer 2011

Het weer is deze zomer niet denderend, dus niks eindeloos buiten hangen. Nee, dit weer vraagt meer om binnen activiteiten. Wat ik altijd leuk vind om te doen is een filmpje kijken. Naar de bioscoop dus, want dan ben je toch nig het huis uit!

Ik ga jullie een overzicht geven van de films die mij het leukst lijken deze zomer. Dat zijn films die uitkomen tussen nu en eind september!


The Zookeeper
21 Juli

Dieren uit de dierentuin proberen hun verzorger Griffin Keyes (Kevin James) hun verleidings- en paringsmethoden bij te brengen om hem te helpen zijn droomvrouw terug te winnen.
De stijl van de trailer doet een beetje aan als Night Of The Museum... Ik heb een beetje het idee dat het er ook echt op gaat lijken.

Horrible Bosses
28 JuliDrie vrienden bedenken een plan om hun gemene bazen te vermoorden, maar alles loopt niet zoals ze verwachten. Met onder andere Jennifer Aniston, Jason Bateman en Colin Farrell.
Ik weet niet of het een hilarische film is of dat hij gewoon super slecht is... We will see!


Green Lantern
4 AugustusTestpiloot Hal Jordan (Ryan Reynolds) treft een buitenaards wezen die hem introduceert met de beschermers van het heelal: The Green Lantern Corps.
Superhelden zijn weer terug! Ryan Renolds (die leuke ja) is The Green Lantern!

Larry Crowne
4 augustus
Komedie met Tom Hanks en Julia Roberts over een man die na zijn ontslag terugkeert naar de universiteit en daar een knappe lerares ontmoet.

Melancholia
25 augustus

Sciencefiction drama van Lars von Trier met Kirsten Dunst en Kiefer Sutherland in de hoofdrollen Lees meerJustine en Michael vieren hun bruiloft in het huis van haar zus Claire. Ondertussen nadert de planeet Melancholia de aarde en worden de twee zussen geconfronteerd met het snel naderende einde van de wereld. Terwijl Justine al in een diepe depressie verkeert, verzet Claire zich tot het einde.Dit lijkt mij echt een hele aparte film! Daarom ben ik denk ik zo nieuwsgierig ernaar.

Crazy Stupid Love
8 septemberCal Weaver (Steve Carell) leeft een perfect en rustig leventje. Totdat zijn vrouw (Julianne Moore) vreemd is gegaan en wil scheiden... Met onder andere Ryan Gosling en Emma Stone.

Friends with benefits
22 septemberNadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beƫindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Met Mila Kunis en Justin Timberlake.
Dit klinkt echt als een tweede No Strings Attached... Ach ik vind zulke films altijd leuk, dus kom maar op!

Zitten hier films tussen die jullie ook graag zouden willen zien? Laat het mij weten bij de comments!

4 opmerkingen:

 1. Hm die Melancholia lijkt me wel wat, de rest is niet echt mijn ding geloof ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. friends with benefits lijkt me wel leuk! alleen wel nageaapt verhaal van no strings attached beetje raar wel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. friends with benefits lijkt me echt leuk! kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Friends with Benefits is duidelijk nageaapt, maar hij lijkt mijn toch wel leuk. Al had het wellicht slimmer geweest om hem een aantal jaren NA No Strings Attached uit te brengen...

  BeantwoordenVerwijderen