20110712

TRAVEL | Shoplog London 2011


Oh no, I didn't... did I? Jawel ik heb weer eens geshopt. Dit keer had ik een goed excuus! Ik ben in London geweest, dus daar moest ik wel shoppen. Veel dingen die ze daar hebben verkopen ze niet in Nederland...
Smoesjes, I know, maar ik heb weken lang amper iets in Nederland gekocht zodat ik los kon gaan in London.

Ik probeer altijd wat magazines te kopen waneer ik in het buitenland ben. Dit keer de UK Vogue, Company en Elle.Jammie dodgers, I couldn't resist...Kettingen van Urban Outfitters (met 10% studentenkorting, ja ja zelfs als NL student krijg je die!). De kettingen met het peaceteken en het kruis zijn lang en die met de camera is kort.The Bodyshop XL verpakkingen van Satsuma showergel en bodybutter! Ze ruiken zo lekker :D.Droog shampoo, deodorant en nagellakremover pads. Altijd handig, meenemen dus!


Van Accessorize heb ik een palette en een holografische of 'Ilusion' nagellakje gekocht! Wel jammer dat deze producten, zover ik op de hoogte ben, niet in Nederland te verkrijgen zijn.Maybelline geleyeliner! Ben erg benieuwd of de kwaliteit ervan goed is.Makeup Academy bronzer van slecht 1GBP, overigens waren de meeste producten van deze lijn 1GBP per stuk! MUA is volgens mij alleen te verkrijgen bij Superdrug.

 

Sleek Pout Polish en blush! Ik vind de blushes van Sleek geweldig en aangezien ik nog geen echt roze blush had vond ik dat Santorini een goede aanvulling voor mijn stash was. Ik ben alleen vergeten te kijken voor het 'Oh so special' palette van Sleek...Carmex lipbalm (waar menthol in zit en dus een beetje een tintelend gevoel geeft...) en een Sfumato eyes pencil van Une in een mooie grijze kleur.In Carnaby street ben ik nog even de Make-up Store binnen gelopen. Daar heb ik twee cybershadows gekocht in de kleuren Sable en Gold. En ik heb de blush Lust gekocht die volgens velen op Nars Orgasm lijkt. Helaas kreeg ik de kleuren niet zo goed op de foto... Hier komt waarschijnlijk ook nog een aparte post over!

Verder heb ik nog twee zeepjes bij Zara Home gekocht voor mijn zus en moeder, een biertje voor mijn vader, een ketting en oorbellen bij Topshop voor mijn bijna jarige nichtje en natuurlijk de give away voor jullie!

Voor mijzelf heb ik ook nog een zwart vestje en harembroek gekocht en wat ondergoed en een mooie bh.

Ik heb mijzelf qua beauty wel een beetje laten gaan, althans ik heb veel dingen ook weer niet gekocht... Ach, op vakantie mag je jezelf verwennen toch?! :D

3 opmerkingen:

  1. erg leuke dingen! vooral het camera kettinkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks

    @Lastdaysofspring, volgens mij ben ik door jou verliefd geworden op de camera ketting! Ik zag em hangen en moest hem hebben! haha

    BeantwoordenVerwijderen