20110719

HIGH TEA | TEN TO THREE BAKERY ROTTERDAMEen paar maanden geleden kreeg ik via Groupon een leuke actie in mijn mailbox. Een High Tea voor twee personen in Rotterdam voor maar €14! Deze actie moest ik wel kopen. Ik heb nog nooit een High Tea gedaan (ik snap zelf ook niet hoe...), dus voor zo'n lage prijs wilde ik het echt een keer proberen.

Ten to Three Bakery is gevestigd in de Rotterdamse Aert van Nesstraat. De Bakery valt niet één twee drie op in de straat, maar het interieur daarintegen wel! Cute, cuter, cutest! Roze, lief en geweldig. De ideale plek voor een High Tea.

                    
De high tea bij Ten to Three bestaat uit een scone met clotted cream en jam, fingersandwiches, cupcakes en natuurlijk thee! Je hebt de keuze of je per persoon twee grote of vier mini cupcakes wilt hebben. Met vier mini's kun je natuurlijk meerdere smaken testen.
Alles wordt geserveerd op een schattig servies. Het werd ook erg snel geserveerd. Wij hadden namelijk gereserveerd, dus waarschijnlijk is dat de reden dat alles snel op onze tafeltjes stond.


Jummie, het water loopt mij in de mond bij het zien van de foto's! Naast dat alles er zo lief uitzag en dat het er allemaal zo lekker uitzag, klopte de sfeer gewoon. Het eten was ook echt heerlijk. De fingersandwiches zijn er in drie variaties, ham, komkommer en zalm, uiteraard met roomkaas. De scones waren ook heerlijk. Je krijgt ze warm op tafel geserveerd en zo zijn ze ook het lekkerst natuurlijk. De cupcakes zijn vers en dat proef je. Wel is het glazuur van de cupcakes erg zoet. Zelfs voor mij was het iets te zoet, maargoed dat heeft ook met smaak te maken. 

Je proeft echt de liefde die ze hebben voor hun producten. I loved it!
                 
Naast High tea kun je ook ontbijten, lunchen of zomaar een cupcake ophalen als je daar behoefte aan hebt. Ik heb voor jullie een foto van de menukaart genomen (klik voor een vergroting). Ik werd zeker erg blij van deze kaart! Zo hebben ze zelfs een 'High tea' met prosecco. Dat ga ik echt een keer proberen. Ik moet dat soort dingen voor jullie testen toch?!

        

Op de website van Ten to Three Bakery had ik deze heerlijke foto's opgezocht. Deze goodies kun je zelfs online bestellen. De website heeft ook de geweldige huisstijl van Ten To Three. De huisstijl heeft wat weg van Alice In Wonderland.

De High Tea van Ten To Three Bakery is echt heerlijk en het is zeker voor herhaling waard. Hopelijk komt er snel weer een leuke Groupon actie voorbij. Maar ach, tijdens het shoppen kan ik ook zeker eventjes langsgaan voor een cupcake toch? I can hear them calling my name!

Kennen jullie Ten To Three Bakery? Zouden jullie hier ook een High Tea willen doen? En wat was jouw beste High Tea ervaring? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: