20110714

ENTERTAINMENT | Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2

Iedereen heeft er op zitten wachten. De hele wereld heeft bijna een jaar in spanning gewacht op het laatste deel. Het deel waar het allemaal eindigd. Harry Potter and the deathly hallows part 2!
Vanavond ga ik hem ook zien in de bioscoop. I am so excited en daarom ook deze post.

De eerste HP film die ik in de bioscoop zag was volgens mij Harry Potter and the chamber of secrets. Ik was verkocht. Ik was geen Lord of the rings fan en nu is ook Twilight niet aan mij besteed, maar HP is the best! Het verhaal is leuk en de karakters groeien. JK Rowling had er ook voor kunnen kiezen om alle boeken te schrijven en de karakters een jaar of 11/12 te laten blijven, maar dat deed ze niet. HP werd ouder en zo ook het publiek!De acteurs Daniel, Emma en Rupert zijn net zo oud als ik ben en dat vind ik ook zo leuk. Ik heb echt een beetje het gevoel alsof ik met hun ben opgegroeid. En daarom ben ik zo benieuwd naar het allerlaatste HP deel. Ergens vind ik het jammer, maar ik denk dat dit het beste deel ooit wordt!
Heb je de trailer nog niet gezien? Kijk dan maar snel hieronder.Harry Potter and the deathly hallows part 2 is het laatste deel van de laatste Harry Potter serie, waarin Harry, Ron en Hermione alles op alles moeten zetten om Voldemort te verslaan. De strijd barts nu pas echt los tussen de goede en kwade krachten binnen de tovenaarswereld. Niemand is nog veilig en niets is meer wat het ooit was.

Harry Potter komt steeds dichterbij de allesbeslissende confrontatie met de Heer van het Duister en zal als Uitverkorene misschien wel het ultieme offer moeten brengen. Het einde nadert. Dit is het slot. Met natuurlijk Daniel Radcliffe als Harry Potter, Rupert Grint als Ron Wemel en Emma Watson als Hermelien Griffel.

Actie, Avontuur, Familiefilm, Fantasie
130 minuten
Regie: David Yates
                                                                                             Bron:www.pathe.nl

Ga jij ook naar het allerlaatste deel van Harry Potter of vind jij het helemaal niks? Laat het mij weten bij de comments!

3 opmerkingen:

 1. Jaaaa, ik heb er heel erg zin in om de film te zien.. Maandag is het zo ver. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer dat er nu een einde is gekomen aan de films en jarenlang Harry Potter, maar de film is zeker te moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zal ik alvast verklappen dat het een goeie film is? :P
  Idd jammer dat dit het einde is, maar eens zal het toch moeten en tja dan maar zo!

  @Jantje, veel plezier maandag!

  BeantwoordenVerwijderen