20110702

TRAVEL | What's in my bag Stedentrip editie part 3

Wij zijn alweer beland bij het laatste deel uit mijn What's in my ..: Stedentrip editie. Als laatste moet ik natuurlijk mijn handtas inpakken.

Veel spullen? Ja, ik weet het. Ik sleep altijd een ton aan spullen mee, zeker wanneer ik op reis ga.
Wat neem ik mee voor een treinreis van zo'n 6 uur en 30 minuten (met overstap en wachttijden enzo)?
  • Boek, The Time Travellers Wife
  • Cosmopolitan's confessions magazine
  • Camera met batterijen
  • Notitieboekje en oen
  • Borsteltje, deo, tissues, spiegeltje, labello en wet wipes
  • Reisdocumenten
  • Portomonnee met Ponden erin
  • Telefoon
  • Flesje water
  • Eten!
Eten moet echt mee, dat is gewoon een must. Ik kan niet zo lang in een trein zitten zonder dat ik iets te eten bij mij heb. Zo heb ik een blikje Jus D'orange, worstjes, kauwgum, sultana, dextro, appel en wat energy drink. En als laatste mijn telefoon en een MP3 speler (die er niet op staat, was ik aan het opladen).Mijn tas ziet er dan ongeveer zo uit met alles erin. Vast wel weer veel te zwaar maae ach, ik zit toch de hele tijd! Nemen jullie ook altijd zoveel spullen mee op reis? Vergeleken met mijn beste vriendin ben ik echt een overpacker. Ik wil altijd alles voor de zekerheid bij me hebben, kan er niks aan doen!

Hopelijk hebben jullie wat aan deze What's in my ...: Stedentrip editie serie gehad! Ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen! Ik hoor graag wat jullie ervan vonden in de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten