20111007

LIJSTJES | My favorite Youtube channels

Al ruim een jaar begeef ik mij in de wereld van beauty. Ik werd opeens obsessed door make-up en toen kwam ik ook nog eens een blog tegen die ik zo leuk vond dat ik make-up nog leuker begon te vinden. Sindsdien ben ik zelf ook gaan bloggen over beauty en volg ik vele blogs en Youtube kanalen.
In deze post zal ik mijn meest favoriete Youtube kanalen laten zien!

Elle Fowler/All That Glitters21 en EllesGlitterGossip
Ik had vorig jaar op een blog iets over Elle Fowler gelezen en was erg nieuwsgierig naar haar filmpjes. Ik zocht haar kanaal op en was eigenlijk direct gek op haar. Elle is echt een leuke, vrolijke en out going Amerikaanse meid. Haar stijl is erg mooi en maakt vaak mooie looks in haar filmpjes. Ze heeft twee kanalen, AllThatGlitters21 en EllesGlitterGossip. Haar tweede kanaal is een vlog kanaal. Ik volg beide kanalen met veel plezier sinds December.

Blair Fowler/Juicystar07 en OtherJuicystar07
Blair Fowler is het jongere en drukkere zusje van Elle Fowler. De Fowler zusjes begonnen tegelijk op Youtube. Blair heeft ook een vlog en een beautykanaal. Blair praat heel veel en heel snel, maar ik vind haar toch erg leuk. Ik kijk haar filmpjes alleen niet wanneer ik hoofdpijn heb haha.
Als ik zou moeten kiezen, dan zou ik voor Elle kiezen, maar dat komt wellicht omdat zij net zo oud is als dat ik ben.

LiveLifeGorgeous
LiveLifeGorgeous was het allereerste beautykanaal dat ik volgde. Ruim een jaar geleden vond ik het kanaal van Willemijn (en nu ook Martine, maar die was er destijds nog niet). Uren lang kon ik mij vermaken met haar filmpjes. Nu samen met Martine vind ik het ook helemaal geweldig. Ze zijn zo hilarisch! Ze maken gewoon geweldig leuke filmpjes en volgens mij zijn het hele lieve meiden!

Fleur de Force
Fleur de Force is een leuk brits meisje. Ik ben haar video's eigenlijk per ongeluk op Youtube tegengekomen. Ze heeft een super leuke stijl en maakt leuke filmpjes. Ik vind haar filmpjes gewoon erg leuk om te kijken EN ik ben dol op een brits accent! :D

GossMakeupArtist
Zoals je misschien al van de naam van het kanaal verwacht, dit is het kanaal van een Make-up artist. Goss, een Britse make-up artist die werkelijk waar geweldige tips geeft. Zowel op budget als wat meer high end vlak. Hij haat het om veel geld uit te geven aan producten die ook heel goedkoop te verkrijgen zijn. That's the spirit! We hebben niet allemaal een geldboom in de tuin, dus budgettips zijn altijd welkom.
Hij geeft gewoon geweldige make-up tips, I just love the guy!! (and he also has an Britisch accent hihi)

 Welke Youtube kanalen volgen jullie? Laat het mij weten bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten