20110930

Don't you just love discount?

Wat geld betreft ben ik een echte Hollander. Als het gratis of goedkoper kan dan graag! Ik ben dan ook gek op kortingsacties. Deze week is voor mij dan ook echt geweldig. Het V&D Prijzencircus is al een week aan de gang, de 3 Dwaze Dagen van de Bijenkorf zijn gisteren gestart (en morgen helaas alweer voorbij) en morgen is de National Glamour Day (die helaas maar één dagje duurt..).

Ik heb tijdens de 3 Dwaze dagen en het Prijzencircus al een paar leuke spullen gescoord, maar met de National Glamour Day voor de deur moet ik natuurlijk morgen ook nog eventjes gaan shoppen!
Ik ga natuurlijk langs de H&M waar je 20% korting krijgt wanneer je de Glamour van oktober meeneemt (ook voor de onlineshop is er een kortingscode, vul 8002 in bij de kassa!).
Andere leuke Glamour aanbiedingen zijn -20% bij Herôme, -20% bij Rituals, -20% ICI Paris XL, -20% bij Pieces, -20% bij The Body Shop en oww moet ik nog doorgaan? Ik hou gewoon van korting!

Morgen bij de 3 Dwaze Dagen van de Bijenkorf zijn er ook nog wel wat leuke koopjes.
Lipsmackers voor €8 en 25% korting op bijna alle geuren! En voor de liefhebbers... De macarons zijn ook in de aanbieding, een doosje voor €6.

Nog meer meiden die morgen gaan shoppen? Laat het weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ik was vandaag ook in Den Haag met de Glamour. Was druk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Probeer ook eens shoppen in het Outlet Roermond: www.outletsroermond.nl/informatie-outlets-roermond/outlet-shopping-algemene-informatie/ Altijd hoge kortingen op fashion!

    BeantwoordenVerwijderen