20110921

Welcome back!

Hey allemaal! Ik ben eindelijk weer online!
Op 24 augustus zou web-log.nl overstappen van Typepad naar Wordpress wat maximaal twee dagen zou duren... Dat duurde helaas een hele maand. Vandaag kreeg ik weer toegang tot mijn blog, maar daar was niks meer van over. Ik was al bezig met blogspot.com en dus volgen jullie vanaf nu geen Deed.weblog.nl meer, maar Deborahschrijft.blogspot.com. Voor jullie geen verschil, want ik heb dit met Bloglovin' geregeld.

De blog mist nog wel wat dingen. Zo zijn alle links/filmpjes uit berichten verloren gegaan, dus dat hoop ik nog aan te kunnen passen. Verder ben ik nog bezig met de lay-out. Hij ziet er al wel goed uit zo, maar er komen misschien nog wat kleine aanpassingen.
Missen jullie nog iets op mijn blog? Meldt het dan bij de comments en dan ga ik daar aan werken.

De posts op de site blijven hetzelfde. Ze zitten alleen in een andere verpakking!
Veel plezier op mijn nieuwe blog.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten