20110925

What I've been up to | This last month

Even een kleine persoonlijke update. Ik, en mijn blog, hebben er een maand uitgelegen. Web-log.nl ging migreren en in plaats van dat het een dag of een paar dagen duurde was er opeens een maand voorbij. In de tussentijd probeerde ik uit of wordpress iets voor mij was, maar daar kwam ik echt niet uit. Mijn beste vriendin stelde voor dat ik eens Blogspot moest proberen en zie hier, een blogspot. DeeD was een leuke naam, maar ik wilde voor iets anders en iets persoonlijkers gaan. Deborahschrijft was al snel geboren en nu dus de naam van mijn nieuwe blog.

De afgelopen maand stond voor mij in het teken van school. Ik ben nu derdejaars student en ben begonnen met mijn minors. Op dit moment volg ik de minor Televisie productie en management. Dit houdt in dat ik een zender of omroep moet beginnen en daarvoor een beleidsplan moet schrijven. Uiteindelijk moet ik, samen met mijn projectgroep, een programma maken van 25/30 minuten met daarin een straatinterview, een studio interview en twee programmatrailers die bij onze zender passen.
Daarnaast moeten ook nog research doen, beeldanalyse, zenderanalyse (op één avond en om de week, zes uur lang televisie kijken), studiotraining en een studio opname bijwonen. Ik heb mij hier al veel mee bezig gehouden de laatste tijd, maar het loopt nog steeds niet helemaal lekker. Mijn groepje lijkt er nog niet helemaal lekker in te zitten. Ik probeer ze te motiveren, maar de werkmentaliteit, of liever het ontbreken van, zorgt ervoor dat mijn motivatie minder wordt... Het komt wel weer goed, maar ik moet de komende vier weken nog erg hard werken.

Verder ging mijn beste vriendin vorige week vrijdag naar London toe om te studeren. In de twee weken vooraf hebben we veel leuke dingen gedaan. Picknicken, koken, afscheidsfeestje, uit eten bij ShabuShabu en de dag voordat ze wegging zijn we cocktails gaan drinken en hebben we waterpijp gerookt. Het cocktails drinken was onwijs leuk. We hebben ook echt heel erg gelachen om die waterpijp. We waren met z'n vieren en namen om de beurt wat trekjes. Het was echt super grappig en nog best lekker ook. We hadden fruittabak in de smaak aardbei! Toen de avond erop zat en ik thuis kwam besefte ik dat ik haar pas rond oud&nieuw weer zou zien... Ik mis haar nu al! Gelukkig hebben we tegenwoordig Skype en Facebook.

Dat was het wel wat mijn personal life betreft.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten