20111030

ENTERTAINMENT | Filmreview I Don't Know How She Does It

  
Vorige week woensdag ben ik voor het eerst naar de Ladies Night in de bioscoop geweest. Naast dat ik erg uitkeek naar de prosecco en een goodiebag, was ik toch wel erg benieuwd naar de film.  I Don't Know How She Does It draaide deze keer tijdens de Ladies Night.

I Don't Know How She Does It is de nieuwste film van Sarah Jessica Parker (who we all love as Carrie from SATC) en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Alisson Pearson."Kate is een drukbezet en succesvol manager bij een financieel management bedrijf en de moeder van twee kleine kinderen. Ze kan het overzicht houden tussen 9 verschillende valuta’s in 5 verschillende tijdzones, maar ook zichzelf en haar kinderen ‘s ochtends binnen een halfuur klaar hebben staan voor vertrek.

Ze liegt tegen haar moeder over hoeveel tijd ze met haar kinderen spendeert, doet buikspieroefeningen in de vergaderruimte en probeert daarnaast ook nog een verleidelijke vrouw te zijn voor haar liefdevolle man Richard.

Wanneer Kate een belangrijke zaak krijgt toegewezen waarbij ze regelmatig naar New York moet reizen, zien zij en Richard elkaar nog minder, wat hun huwelijk flink op de proef stelt. En alsof deze situatie nog niet lastig genoeg is, blijkt haar zeer aantrekkelijke nieuwe zakenpartner Jack ook een onverwachte bron van verleiding…"
Wat is dit een heerlijke feel good movie zeg! Ik ben gek op films met Sarah Jessica Parker en ik hou van Comedy films, maar toch is het altijd afwachten of een film goed is. Ik vind het echt een leuke film.
De stijl van de film is erg leuk. Sarah Jessica maakt als Kate opmerkingen richting de camera. Normaal gesproken vind ik dit nooit zo leuk of zelfs irritant. Bij deze film past het wel.

Sarah Jessica speelt dus Kate Reddy, een carrière vrouw (en zorgt voor brood op de plank) die getrouwd is en twee kinderen heeft. Een riskante combinatie, maar Kate lijkt alles onder controle te hebben. Zo lijkt het voor haar omgeving, maar eigenlijk vind ze het heel lastig. Zo is ze vaak weg van huis voor haar werk. Haar dochter verwijd het haar en haar zoontje mist haar. Ook de relatie met haar man begint er langzaam onder te lijden. Vooral wanneer hij ook steeds drukkere carrière begint te krijgen.

Van IMBD.com kreeg deze film slechts twee sterren en het cijfer 3,7. Het is wellicht een kwestie van smaak, maar ik vond het een zeer vermakelijke film. Ik heb ook hardop moeten lachen in de bioscoop en met mij meerdere vrouwen!
Comedy, Romantiek
120 minuten
Regie: Douglas McGrath
Cast: Sarah Jessica Parker, Greg Kinnear, Pierce Brosnan                                                                                                   Bron:http://www.pathe.nl/

I Don't Know How She Does It zal vanaf donderdag 3 november in de bioscoop te zien zijn.
Lijkt het jullie een leuke film of niet? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ohh, mij lijkt deze ook zo leuk :D ik ga er zeker heen zodra 'ie draait. xx

    BeantwoordenVerwijderen