20111021

BEAUTY | Shoplog Lush, Etos en Sephora

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog heb laten zien en dat terwijl ik best veel geshopt heb de laatste tijd!

Lush heeft sinds een paar weken weer de kerstcollectie binnen! En dat betekend heerlijke zeepjes, douchegels en bath bombs. Mijn meest favoriete kerst zeepje is nog steeds Snowcake en deze is gelukkig weer te koop. Ik heb alleen nog twee stukken liggen, dus leek mij dat een beetje overbodig. Dat geldt ook voor Snowglobe. En zeepje uit de kerstcollectie die ik nog niet had geprobeerd is Angels Delight. Ik dacht altijd dat hij super zoet was, maar hij is juist lekker fruitig! Er zitten mandarijn en zoete sinaasappel oliën in en een vleugje gardenia extract. Ik kon mijzelf niet inhouden en heb een stukje gekocht.Bij Angels Delight kreeg ik een testertje van Northern Lights. Een bijna neon groen/gele zeep die heel erg fris ruikt. Naar een wandeling in het bos, midden in de winter met een vleugje citroen. Dat is ook de omschrijving van Lush zelf, maar dat is ook met recht goed omschreven!

Dichtbij de Lush in Rotterdam ligt ook de V&D met een Sephora erin. Ik had nog kortingstickers en dus moest ik natuurlijk wel even een kijkje gaan nemen. Ik had nog een paar producten van Bourjois op mijn wishlist staan. Deze heb ik nog gevonden ook! Ik wilde graag de Healthy Mix Serum foundation en één van de nieuwere So Laque lakjes hebben.
Het lakje wat ik heb gekocht heet Blue Asphalt en is een mooie winter/herfst kleur. Een mooie donker blauw/paarse kleur. Ik vind hem zelfs lijken om één van de nieuwe lakjes van OPI genaamd I Brake for Manicures.

                                   
Ik was ook er benieuwd naar de Healthy Mix gel foundation van Bourjois. Ik gebruik al maanden met plezier de concealer, maar ik wilde nu ook weleens de foundation proberen. Er volgt waarschijnlijk nog een review, maar ik kan wel zeggen dat ik hem erg fijn vind werken. Hij ruikt ook nog eens heerlijk!
                                   

In plaats van dat ik direct naar kassa liep moest ik natuurlijk verder rondlopen in Sephora en daar werd ik verleid (en omgepraat door een verkoopster haha) om een product van Clinique te kopen. Ik kocht een fles van de Anti-Blemish Solutions Clarifying lotion. Zo nu en dan heb ik namelijk een kleine uitbraak van puistjes op mijn gezicht. Ik wilde daarom een product dat de puistjes zo snel als het licht weer laat verdwijnen. Na een goed verkooppraatje van de verkoopster koos ik ervoor op deze fles te kopen.
                                         

Ik heb hem een paar keer gebruikt. Hij is nog best agressief, wat ik niet had verwacht. Er zit namelijk alcohol in, maar de puistjes waarop ik het product gebruikte leken wel snel te verdwijnen. Voor dagelijks gebruik vind ik hem te intens voor je huid. Koop hem zeker niet als je een hele gevoelige huid hebt! Maar bij een heftige puistjes uitbraak is het wel goed te gebruiken denk ik. Ik ga het nog iets beter testen de komende weken.

Als laatste heb ik deze week de BB cream van Garnier gekocht bij Etos.
Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar BB creams, maar ik wilde eigenlijk geen moeite doen om het te kopen. Het was dan ook erg fijn dat Garnier nu dit product verkoopt. Ik testte de BB cream op mijn hand in de winkel en ik moet zeggen dat het wel een mooi effect gaf. Tien euro lichter liep ik de Etos weer uit haha.
                                         

 Bij Etos is de BB cream deze week voor €10 in plaats van €14 te koop!

Hebben jullie lekker geshopt de laatste tijd? Of moeten jullie leven van een klein budget? Vertel het mij bij de comments!

2 opmerkingen:

  1. Oeh ik ben heel benieuwd naar een swatch van die nagellak, lijkt me een erg mooi kleurtje! Heb zelf net twee oogschaduw palettes van Sleek gekocht, en een nagellakje van Barry M. Zal er binnenkort wel wat over posten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. welke sleek palettes heb je gekocht?

    btw heb mijn reactieformulier aangepast en kan weer reageren! :D

    BeantwoordenVerwijderen