20111108

COMING SOON | Glossybox Nederland


Al tijden ben ik jaloers Amerikaanse en Engelse meiden die de Birchbox en Glossybox ontvangen. Elke maand een box met sample en full size nieuwe producten! Welk meisje droomt daar nou niet van?

Nu mogen wij Hollandse meiden ook eindelijk gaan genieten van de Glossybox. Het concept achter de Glossybox is dat je elke maand een hele mooie box met 5 high end nieuwe producten thuis ontvangt voor slechts €12,50 inclusief verzendkosten (Naast de 5 producten vind je ook een kaart met productomschrijvingen en er zitten ook kortingscodes/kortingscoupons bij).
Het mooie is dat je niet vast zit aan een abonnement. Het is geheel vrijblijvend. Je kan per maand bepalen of je een Glossybox thuis wilt ontvangen. Misschien vindt je het toch niet zo leuk en dan hoef je hem ook niet meer te bestellen.

Wanneer je jouw Glossybox bestelt kun je een beautyprofiel invullen. Hier vul je bijvoorbeeld in wat voor huid en haar je hebt en wat voor soort producten je graag wilt ontvangen. Je kunt verschillende producten ontvangen als make-up, huidverzorging, parfum, haarverzorging en hand- en nagelverzorging.
Erg fijn dat jouw Glossybox samengesteld wordt naar jouw profiel. Dan krijg je de producten die bij jou passen en krijg je bijvoorbeeld niet een crème voor een droge huid terwijl je een vette huid hebt!

Nadat je jouw Glossybox hebt ontvangen kun je op de website feedback formulieren invullen. Hiermee spaar je 20 Glossydots per formulier. Bij 1000 Glossydots ontvang je een gratis Glossybox.

Glossybox heeft een facebookpagina waarop je alle nieuwtjes kunt volgen rondom de Glossybox. Glossybox heeft ook nog een website, Glossybox.nl waarop je iedere maand jouw Glossybox kunt bestellen. Het betalen van de Glossybox kan met een creditcard of Ideal

Mijn Glossybox is al besteld en zal hopelijk volgende week binnen komen. Ik kan echt niet wachten!
Als het goed is kun je de box nog bestellen, check daarvoor eventjes de website.

Willen jullie de Glossybox bestellen? Of wachten jullie liever af en gaan jullie de reviews lezen? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Het lijkt mij best leuk om een keertje zo'n box te bestellen, maar ik ben verder redelijk merkvast enzo, dus elke maand zou ik het niet doen! Maar met zulke sjieke dozen is het wel een aanrader, zijn volgens mij hele mooie opbergdozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel slim concept! Zo kunnen beautybloggers meteen de nieuwste producten proberen en hebben de bedrijven goedkoop feedback en reclame :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hopelijk zitten er ook leuke producten tussen die ik hier kan gaan reviewen!

    BeantwoordenVerwijderen