20111101

REVIEW | Catrice LE Big City Life New York Collectie

Jullie konden gisteren al de review van het Berlin palette lezen van de Catrice LE Big City Life Collectie. Ik had drie van de vier palettes gekocht. De Berlin, Sydney en New York collectie palettes.

Iedere dag laat ik swatches zien en mijn mening over één van de palettes om een mega post te voorkomen.
Vandaag is het New York Palette aan de beurt.

Het New York palette was het palette waarover ik het meeste twijfelde om te kopen. Er zitten geen kleuren tussen die ik echt dagelijks zou gebruiken. Ik moet ook zeggen dat ik de kleuren er iets mooier uit vond zien op de persfoto's dan in real life. Toch heb ik het palette gekocht, al was het alleen maar omdat ik toch 35% korting bij het Kruidvat had haha.

De kleuren uit het palette die ik het mooiste vind zijn Brooklyn Bridge, Central Park en Wall Street. Het zijn voornamelijk koelere kleuren in dit palette. Times Square vind ik persoonlijk erg tegenvallen. Op de persfoto's lijkt hij iets blauwer, maar eigenlijk is hij wit/licht grijs met veel shimmer. Ik kan hier niet zoveel mee...
Ik vrees dat ik zelf ook niet echt met Soho uit de voeten kan. Shimmer paarse kleuren vind ik bij mijzelf nooit zo mooi staan.

De pigmentatie is opzich wel goed, maar ik heb het idee dat ze minder gepigmenteerd zijn dan de kleuren uit de Berlin collectie. Brooklyn Bridge en Central Park hebben de meeste pigmentatie.
De blushes zijn ook erg mooi, vooral Broadway is prachtig. Hij lijkt wel wat weg te hebben van Nars Orgasm.

Dit palette zal ik zeker niet iedere dag gebruiken, maar er zitten zeker wel een paar bruikbare kleuren tussen.
De prijs van het palette is erg fijn. Voor 6 oogschaduws van 1,5 gram, 2 blushes van 2,5 en een oogpotlood en kwastje betaal je slechts €6,99!

Hebben jullie al iets uit deze collectie gekocht? Of is hij bij jouw Kruidvat al uitverkocht of nog helemaal niet te koop? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten