20111104

ENTERTAINMENT | Waylon Lucky Night Tour & After All Album

Afgelopen zaterdag ben ik naar de Lucky Night Tour van Waylon in Off Corso Rotterdam geweest.
Wat een heerlijke avond was dat! Sowiezo vind ik het geweldig om Waylon live te zien spelen, hij heeft zoveel soul. Zijn stem is geweldig en Waylon zelf is ook zeer aangenaam om naar te kijken.
Zaterdag speelde hij naast hits van zijn album Wicked Ways ook al een paar nummers van zijn nieuwe album After All. Vandaag komt zijn nieuwe album uit. I just love it already!
Voor dit album is hij is verschillende studio's geweest, waaronder in de Verenigde staten, maar kwam uiteindelijk met zijn eigen band in Volendam terecht. Hier kon hij werken op de manier die hij wilde.
Na 2 jaar komt nu eindelijk zijn nieuwe album uit. After All is een ode aan de liefde. Zo staat er een track op die hij speciaal voor zijn vriendin heeft geschreven. Er staan zowel mooie rustigere songs op als heerlijke soul nummers.
                         
The Escapist is de eerste single van dit album en kennen jullie wellicht al. Hij was laatst namelijk al Song Of The Day hier op de site. Ik ga jullie alvast de namen van de songs verklappen van After All.
1. The Escapist
2. Lucky Night
3. After All
4. Need A Little Time
5. Jealousy
6. Lose It
7. Desperate Situation
8. Speed Of Love (Can’t Sleep)
9. The Satisfier
10. Time For Us
11. Unfaithful
Ik vind persoonlijk The Satisfier en Speed of Love erg leuk! The Escapist vond ik al erg leuk. Ach eigenlijk is alles goed, het is en blijft Waylon natuurlijk! Ik hou echt van zijn sound. I love his soul and Rock 'n Roll haha.
Zijn nieuwe album After All ligt vanaf vandaag in de winkels (en ook gelijk in mijn kast!) en zal zo rond de 16/17 euro kosten.

Houden jullie van de muziek van Waylon of is het niet echt jouw cup of tea? Ik hoor graag jouw mening, laat hem achter bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten