20120115

Rust zacht Lieve Oma

Op donderdag 12 januari 2012 is op 92 jarige leeftijd mijn geliefde oma overleden.
                          

Ondanks dat haar overlijden voor mij niet als een grote verrassing kwam valt het verlies mij zeer zwaar. Al jaren lag mijn lieve oma ziek en dement op bed. Het was voor ons als familie wachten totdat zij haar laatste adem uit zou blazen. Afgelopen donderdag in de ochtend tijdens haar slaap gaf mijn oma het op. Nu heeft ze geen pijn meer.

Ik had mijn oma al lang niet meer gezien. Ze lag al jaren ziek op bed en ik wilde niet dat dat mijn laatste herinnering van mijn oma zou zijn. Ik wilde de herinnering van de oma die in haar stoel zat thee te drinken en kruiswoordpuzzels zat te maken. Mijn oma die iedere verjaardag dezelfde verhalen vertelde. De verhalen waar ik iedere verjaardag toch altijd weer om lachtte. De herinnering wilde ik houden van mijn oma die altijd zorgde dat er Tropicana in huis was speciaal voor mij.

Lieve oma. Ik mis u enorm.
Het is een troost dat u ten minste nu weer bij opa, ome Cor en Tante will bent.
Lieve oma, morgen nemen wij afscheid van u en daar zie ik zeer tegenop. Vele tranen heb ik al om u gelaten en ook morgen zullen deze vloeien.

Rust zacht lieve oma. Ik hou van u.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: