20120226

BEAUTY | Glossybox februari 2012

Afgelopen vrijdag was het voor mij unboxing tijd! Vorige maand was ik een beetje teleurgesteld in mijn Glossybox. Ik was dan ook erg benieuwd wat de inhoud van de februari box zou zijn. En ik moet zeggen dat ik in ieder geval over 1 item erg blij werd.

Het kaartje wat in de Glossybox zit. Op dit kaartje wordt er verteld wat het 'thema' van de box is. Op de achterkant staan de producten die in de box zitten, maar dat lees ik nooit vooraf! Ik hou wel van een verrassing.

V.l.n.r. EOS Lipbalm in Summer fruit, Thierry Mugler Womanity sample, Lóreal Studio Secrets Primer, Shiseido Bio Performance revitalizing cream, Doctor Babor Derma Cellular Collagen Booster cream en KOH Purifying hand bath.

Het eerste wat ik in de Glossybox zag zitten was de EOS lipbalm. Een schreeuw van blijdschap kwam er bij mij uit. Ik wil al weken (wat zeg ik, maanden) deze lipbalm kopen, maar wilde hem maar niet online bestellen. Het feit dat hij gewoon in de Glossybox zit vind ik echt te gek!
Overigens zit deze lipbalm niet bij iedereen in de box. Ik heb ook boxen voorbij zien komen waar een Eyeko oogpotlood en een DuWop lipgloss in zat.

Er zat bovenop mijn EOS lipbalm een tester van het luchtje Womanity van Thierry Mugler. Het luchtje is een beetje aan de zware kant. Het lijkt iets weg te hebben van vijgen.
De Lóreal Studio Secrets primer is een fullsize product. Ik had het al eens geprobeerd in de winkel. Dit is een smoothing primer. Voordat je poeder of foundation op doet, kun je deze primer gebruiken om een mooier en gladder effect te creëren. Het product voelt lekker zacht aan op de huid.

Ik heb ook twee crémes in de box ontvangen. Een beetje overbodig eerlijk gezegd. Ik had daar liever een andere sample voor in de plaats gekregen zoals de lipgloss. Dit is ook al de derde keer dat er een créme in de Glossybox zit. Dat vind ik toch wel een beetje jammer. Ook zijn ze beide wat meer voor een oudere huid heb ik het idee.
Als laatste zit er een KOH hand bath in de box. Dit tablet moet zorgen voor een bruisend warm bad dat de handen lekker zacht maakt.

Op de twee crémes na ben ik best tevreden met de februari box. Hij is in ieder geval een stuk beter dan de januari box! Voorlopig hou ik mijn abonnement aan en ben ik zeer benieuwd naar de maart versie.

Wie heeft er nog meer een Glossybox ontvangen? Wat zat er bij jullie in? Laat een reactie achter bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Wanneer je de cremes niet gebruikt, wil ik ze wel van je overnemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn moeder heeft ze helaas al geclaimt!

    BeantwoordenVerwijderen